Na razie nie wiadomo ale mysle, ze za tydzien sie dowiemy. Aktorka grajaca Daisy powiedziala w jednym z wywiadow, ze to bedzie cos w jakis sposob powiazanego z czyms z 1 sezonem i ze to jest prawdopodobnie jej ulubiony segment- ale co to znaczy nie mam pojecia. :P Wiadomo, ze kiedys musi wrocic brat pani senator i w kwietniu maja premiere GotG wiec niektorzy spekuluja, ze moze byc to cos zwiazanego z kosmosem.
Z pierwszego sezonu kojarzy mi się zapomniany wątek gravitonium, które pochłonęło dr Halla, a na koniec odcinka było pokazane, że on jeszcze żyje. Jeśli to o to chodzi, to może być interesująco :)
Ja żyję płonnymi nadziejami, że skoro teraz znów wracają do wątku Coulsona łączącego wszystko co kosmiczne to może znów będzie o Kree więcej powiedziane w odniesieniu stworzenia pierwszych inhumans, ale wątpię że są na to jakieś szanse :P
Również pamiętam ten odcinek, ale gdy hydra przejmuje magazyny tarczy to ( wypadło mi z głowy, ten co tworzył gravitonium ) odzyskuje je.
Ian Quinn, racja, on ma gravitonium, przypomniałeś mi, co nie zmienia faktu, że Hall nadal jest wewnątrz i nadal coś z tym może się dalej dziać.
Mógłbyś przybliżyć co się z nim stało bo nie pamiętam? Pamiętam tylko że dostał gravitonium i tyle.
Ogólnie to w pierwszym odcinku z gravitonium jego odkrywca, dr Hall (odkrył istnienie, ale nie udało mu się go stworzyć, tego dopiero dokonał Quinn), został w to wchłonięty, a na koniec odcinka było pokazane, że jeszcze wewnątrz żyje. Potem gdy Ward i Garrett najechali tę placówkę SHIELD, gdzie trzymali różne materiały i insze, było też gravitonium, które oddali Quinnowi. Ten je zabrał i odjechał w siną dal, i od tego momentu wątek nie był kontynuowany.