PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668019}

Agenci T.A.R.C.Z.Y.

Agents of S.H.I.E.L.D.
2013 - 2020
7,4 29 tys. ocen
7,4 10 1 28570
5,9 8 krytyków
Agenci T.A.R.C.Z.Y.
powrót do forum serialu Agenci T.A.R.C.Z.Y.

Cyvil War

ocenił(a) serial na 9

Sprytne przygotowanie do Cyvil War juz po jednym odcinku widzimy ryrsujaca sie powoli strony konfliktu :) Jestem pozytywnie nastawiony na kontynuacje.Ciekawe czy Daisy tak jak w komiksie zostanie szefem Shield na pewien czas :)

ocenił(a) serial na 8
Sabcio1234

Możesz rozwinąć temat bo nie jestem zbyt zapoznany z komiksami

Filipeek

Chyba mu chodzi o różnice zdań Fitza i Simmons. I ich podejścia do ludzi z supermocami.

ocenił(a) serial na 9
kamilx98

Nie dokladnie, nawiazuja do przyszlego Kapitana Ameryki :Cyvil War ktory podzieli strony na dwa obozy Rogersa i Starka

Sabcio1234

Civil War*
Wiem do jakiego filmu i wiem o podziale na dwa obozy. No to napisz w którym momencie do tego nawiązują.

kamilx98

Obstawiam, że może chodzić o kwestię pokazaną koło 22 minuty 11 odcinka, gdzie Simmons wolałaby pozbyć się wszelkich potworów, a koło 39 minuty, gdzie Fitz stara się ukryć stan Skye.

ponczi88

No o to mi chodziło, a on napisał "nie dokładnie" :)

ponczi88

Zobaczcie jeszcze, że Mack z Bobbi też kombinują jakiś sabotaż, chcą zajumać toolbox fury'ego. Bobbi wspomniała o kontakcie z kims z zewnątrz, obstawiam na Talbota. Simmons jeszcze się do nich dołączy i będzie rozpad. Możliwe, że w serialu chcą zrobić małe civil war. Podzielą się na tych którzy chcą pomóc ludziom z supermocami i na tych którzy chcą, jak to określiła simmons, wyplemić tę zarazę:-p.

Mr_Nice90

Właśnie wątek Bobby i Mack bardzo ciekawie się zapowiada. Liczę, że jak wyjdzie na jaw to będzie niezła afera.

ocenił(a) serial na 9
Mr_Nice90

Oni pracuja dla Hydry , Boby to mockingjay jak sie nie myle.

ocenił(a) serial na 9
Sabcio1234

Lub Mockingbird nie jestem pewinen dokladnej nazwy

Sabcio1234

Wątpię, że pracują dla Hydry, nie ma to sensu.

Sabcio1234

Tak Bobby ma pseudonim mockingbird, ale to nie znaczy, że pracują dla hydry. Przecież jawnie przyczyniła się ostatnio do zabicia kilku głów hydry na poziomie whitehalla. Ja myślę, że odpoczną teraz od wątku hydry. Pojawili się nowi gracze (Inhumans) nie wiadomo ilu ich jest i jakie mają powery. Teraz walka wejdzie na nowy poziom, mniej będzie strzelanin, a więcej walk inhumans, zwłaszcza jak sky ogarnie swoje skille.

Mr_Nice90

Co prawda odchodzę od wątku, ale czytając sobie różne rzeczy, które są związane z serialem wynika, że najbliższe 3 odcinki będą się tyczyły Sif (12), ojca Skye i byłego męża Mey (13) oraz ma pojawić się Ward z agentką 33. Dodatkowo opis wskazuje, że ktoś ma odejść (14). Mój angielski leży, ale tyle udało mi się zrozumieć, więc może być inaczej.

ponczi88

Ciekawe co z Sif. Aż chciałoby się, żeby została na więcej niż 1 odcinek.

kamilx98

http://marvel.com/news/tv/24124/declassifying_marvels_agents_of_shield_who_you_r eally_are moje spostrzeżenie było na podstawie tego artykuliku.