PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668019}

Agenci T.A.R.C.Z.Y.

Agents of S.H.I.E.L.D.
2013 - 2020
7,4 29 tys. ocen
7,4 10 1 28570
5,9 8 krytyków
Agenci T.A.R.C.Z.Y.
powrót do forum serialu Agenci T.A.R.C.Z.Y.

No właśnie, zastanawiam się czy zacząć oglądać. Polecacie ?

ocenił(a) serial na 9
przerek

Serial się wolno rozkręca, więc potrzeba cierpliwości. Dopiero tak od połowy w odcinkach po filmach Thor 2 i Cap America 2. Polecam dla fanów universum marvela. ;]

ocenił(a) serial na 9
przerek

Jak lubisz Uniwersum Marvela to oglądaj. Według mnie od odcinka 13 serial się rozkręcił choć później jakby trochę opadł (po 17 odcinku), ale i tak jest dobrze.

ocenił(a) serial na 8
michal98_filmweb

Oglądałem Thora 2, lecz Cap America 2 nie miałem jeszcze okazji - po którym odcinku serialu polecicie obejrzeć CA2 ?

ocenił(a) serial na 8
mateuszwnuk106

Po 16 jesli sie nie mylę.

ocenił(a) serial na 9
fabian103

Po 15. 16 już nawiązuje trochę do Capa 2.

ocenił(a) serial na 8
michal98_filmweb

Fakt mój błąd. Chodziło mi, że OD 16 a napisałem, że PO 16:)

ocenił(a) serial na 7
fabian103

Ale mimo to 16 powinien być obejrzany przed kapitanem, a 17 po, to jest idealne wyjście jak dla mnie.

ocenił(a) serial na 8
tomciog18

Masz rację:) Przez kolegę wyżej zaplątałem się:) 17 odcinek kontynuuje to co było w Kapitanie. Czyli dobrze napisałem na początku, że po 16 Kapitana warto oglądnąć... niepotrzebnie dałem się zmylić:)

ocenił(a) serial na 4
przerek

średni - polecam tylko dla fanów Marvela.
Jeśli nie jesteś mocno wkręcony w filmy to raczej nie ma po co zaczynać.

ocenił(a) serial na 8
castor_fiber1988

Racja:) Zawsze można poszukać coś lepszego z tej tematyki np. Arrow:)

fabian103

Arrow? Naprawdę? Uniwersum DC nie ma nic do zaoferowania prócz Batmana.

Green Latern - katastrofa

Superman - stary jeszcze ujdzie ale ten nowy to kapa (Tajemnice Smalvile Mi się podobał ale z czasem przynudzał; odcinki z ligą sprawiedliwych mi się podobały)

Wonder Women - coś dla ciot ;P

Flash - ujdzie w tłumie

Aquaman - o nim się nie wypowiem bo znam go tylko z epizodycznych występów w komiksach Supermana

Czekam na LOBO! Chłop prawie skopał dupę Supermanowi ;) To mój ulubiony anty bohater ;)
KONIEC BIBKI ELVIS ;)

ocenił(a) serial na 8
LOBO9

Widziałeś Arrow'a? Jak można coś krytykować nawet tego nie oglądając. Pomijając fakt, że DC jest słabe wg ciebie... To tylko twoja opinia, która nic nie znaczy...

fabian103

Napisał,że DC nie ma nic do zaoferowania prócz Batmana. I ma trochę racji.

ocenił(a) serial na 8
kamilx98

Ale to jego zdanie. NIe musi go nikomu wciskać

fabian103

Jakbyś nie zauważył on tylko wyraził swoje zdanie, niczego nikomu nie wciska.

fabian103

Widziałem serial Arrow (2 odcinki) i mnie nie zachwycił. Kiepskie dialogi i gra aktorska.
A Twoja opinia coś znaczy? A może tylko trollujesz ten wątek?

ocenił(a) serial na 8
LOBO9

Jak oglądniesz więcej niż 2 odcinki to pogadamy. A do tej pory nie wypowiadaj się na tematy o których nie masz pojęcia. Od trolowania to ty tu jesteś i bardzo dobrze ci to wychodzi.

ocenił(a) serial na 10
przerek

Zależy czego oczekujesz... Nie jest to rozrywka na miarę... No nie wiem... Gry o tron? Sama nie oglądałam wiec... Ale nie należy do poziomu seriali polskich... Jest przeciętny... Nie jest zły...ja do niego przywyklam... I czerpie radośc z każdego odcinka...

ocenił(a) serial na 8
Ellen Page

E to bida.

ocenił(a) serial na 10
Martin von Carstein

W serialu czy w mej serialografi? ;>

ocenił(a) serial na 8
Ellen Page

W serialu oczywiście.

ocenił(a) serial na 10
Martin von Carstein

Aaa xd w serialografii tez.... Czas odstawić filmy i zabrać się za nadrabianie ^^

ocenił(a) serial na 8
przerek

od 10 odcinka zaczęło być lepiej, od 13/14 nawet bardzo dobrze :) także przetrwać pierwsze historie w stylu Coulson NCIS i potem jest już dobrze

ocenił(a) serial na 8
przerek

Jak podoba Ci się seria filmów kinowych Marvela, to oglądaj. Jak tamte klimaty Cie nie jarały, to raczej odpuść.