PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668019}

Agenci T.A.R.C.Z.Y.

Agents of S.H.I.E.L.D.
2013 - 2020
7,4 29 tys. ocen
7,4 10 1 28563
5,9 8 krytyków
Agenci T.A.R.C.Z.Y.
powrót do forum serialu Agenci T.A.R.C.Z.Y.

Docinek 2x19

ocenił(a) serial na 8

Z napisami kiepsko, więc stwierdziłem, że czas się odważyć i oglądać po angielsku.

Jak tam wrażenia? Nawiązanie pod koniec do nowych Avengersów wg mnie petarda. Ciarki na całym ciele. Jestem tylko ciekaw, czy następny odcinek będzie już efektem wydarzeń w kinowym filmie.

Poza tym odcinek bardzo fajny. Trochę mnie tylko bawiła rambo-akcja Skye, która hasała jak sarenka i zabijała żołnierzy Hydry. Szkoda mi Pana Bakshi - polubiłem go za jego aparcyję :D

ocenił(a) serial na 9
sokoov

Jak go nienawidziłem przez cały drugi sezon, to po obejrzeniu odcinka stwierdziłem, że chyba go polubiłem. Nawiązanie spoko, widać że nie zrobią z rebelii Ultrona głównego wątku. Po prostu Tarcza ma własne problemy

ocenił(a) serial na 8
wifi_wifi

Dokładnie miałem tak samo. Średnio lubiłem typka, ale po tym odcinku stwierdziłem, że jednak szkoda, że go utłukli.

ocenił(a) serial na 9
wifi_wifi

Też mi go było szkoda, pod wpływem tego "prania mózgu" był zupełnie jak pies, który wykonuje komendy. I chciał bronić Warda, jako swojego "pana". Z drugiej strony, gdyby Simmons się nie broniła, to mógłby jej zrobić krzywdę. Oczywiście w żaden sposób jej nie usprawiedliwiam. Zabiła człowieka i pewnie to już nie będzie ta sama Jemma co wcześniej...
Chociaż to już od dłuższego czasu nie jest ta sama Jemma, jak słusznie zauważył Ward.

ocenił(a) serial na 9
Angela1997

W sumie teraz Jemmy nie lubię bardziej niż Warda

ocenił(a) serial na 6
sokoov

Sekwencja jak Sky rozwaliła Hydre, ŚWIETNA. i ta kamera zza jej pleców. Good Job

ocenił(a) serial na 10
coolerss

Scena w której Skye ich rozwaliła była niesamowita, jedna z lepszych scen walki w tym sezonie. To jak bardzo się rozwinęła bojowo przez te 2 sezony jest niezwykłe. Oby więcej takich scen :D

AprilGirl12

O ile sama walka Skye była spoko, o tyle jej mocy było zbyt mało. Wg mnie lepsze wrażenie, a tym samym utwierdzenie w przekonaniu Gonzalesa, zrobiłoby użycie jej mocy do zniszczenia bazy. Tzn. odlatują a Skye ruchem ręki sprawia, że cały kompleks się zawala. Doskonale kontrastowałoby ze słowami Gonzalesa, że "she's dangerous".

ocenił(a) serial na 10
ponczi88

Też mimo wszystko odniosłam takie wrażenie. Liczyłam, że zrobi wielkie wejście i pokażę wszystkim, że 1. potrafi kontrolować swoje moce 2. lepiej mieć ją po swojej stronie :D Brakowało takiego wielkiego bum, że pozamiata tam jednym ruchem ręki pół bazy na odchodne :D

AprilGirl12

Być może będzie miała okazje się wykazać w okolicy finału. Wszystko wskazuje na walkę Inhumans vs. shield.

ocenił(a) serial na 9
ponczi88

nienawidzę spoilerów i dlatego nigdy nie oglądam promo,niestety za późno zatrzymałam odcinek.Ciekawi mnie jak drugie S.H.I.E.L.D dowie się gdzie jest Afterlife skoro matka Skye tak skrzętnie je ukrywa,do tego Raina szykuje przewrót.
Napisy do tego odcinka były wyjątkowo szybko,wielkie dzięki tłumaczom z PH :)

basiula9

Czasami promo wiele nie mówi, bądź robi balon, który ostatecznie pęka. Tak na prawdę wiele w nim, nie powiedziano.

ocenił(a) serial na 10
basiula9

W sumie nie wydaje się trudne odkrycie, gdzie leży Afterlife mają Skye i Lincolna w siedzibie więc naprawdę łatwo można podłożyć im gdzieś nadajnik czy coś. Chociaż z drugiej strony nie wiemy jak zachowują się sprzęty tego typu podczas teleportu.

basiula9

HYDRA namierzała "skoczka" więc jeśli skopiowano dane Hydry to wiadomo, gdzie jest kryjówka inhumans :-)

Skoczek często tam lądował :-D