PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668019}

Agenci T.A.R.C.Z.Y.

Agents of S.H.I.E.L.D.
2013 - 2020
7,4 29 tys. ocen
7,4 10 1 28544
5,9 8 krytyków
Agenci T.A.R.C.Z.Y.
powrót do forum serialu Agenci T.A.R.C.Z.Y.

Rodzi nam się kolejny wróg SHIELD i Avengers Gravition.

http://en.wikipedia.org/wiki/Graviton_%28comics%29

Ciekawe jak się dalej potoczy fabuła, czy jeszcze w tym serialu będzie walka z nim.

ocenił(a) serial na 4
Grabka23

Minimalna znajomość Universum (nawet bez obeznania z nazwiskami) pozwala na wyczajenie tego wątku... jednakże... taka postać w tym słabiutkim serialu? Wręcz marnotrawstwo.

Pewnie będzie bossem ost. odc. 1 serii. Tak czy inaczej... przydali b się jacyś herosi do walki z nim... ktoś skromny jak... no nie wiem... Hulk :-D.

szczepan600

manotrastwo? On siedzi uwięziony, będą mogli go uwolnić w Avengers 2. Znaczy sam se wyjdzie.

ocenił(a) serial na 4
The_Fallen

Obawiam się, że tak nie będzie :-). Podejrzewam, że to wróg zarezerwowany dla serialu, bo wątpię by w filmach odwoływali się do akcji serialu (gdy rzekomo wyjdzie Graviton). No i ... Avengers 2 to Ultron... do Avenregs 3 go trzymać nie będą :-) (chociaż to spoko wróg... no ale tyle tez jest lepszych)... a nawet jeśli by go gdzieś wykorzystano w filmach... To jakoś nie widzę tego aktora jako Gravitona plus zawsze już będę kojarzył go z tą tandetną stylistyką serialu :-P.

No, ale by nie zapeszać i skreślać... pożyjemy, zobaczymy.

szczepan600

Gówno prawda jak to się mówi. Ten serial robi się w celu rozbudowania uniwersum. Graviton jest zbyt silny na agencików. Zresztą serial jest pierwszym serialem w tym uniwersum. Trudno oczekiwać by był o jak filmy (w sensi chodzi oi zajebistosc)

ocenił(a) serial na 4
The_Fallen

Otóż... chyba nie do końca :-). Naturalnie, ze nie możemy oczekiwać budżetu filmów... z drugiej strony dlaczego mamy się zgadzać na kiczowate wykonanie, słabych bohaterów i serie klisz (bo to na razie reprezentuje serial).

On może rozbudowuje universum... ale jakoś nie widzę by marvel miał jaja podczas sprzedaży biletów na np. Thora3 czy Avengers3 informować że "najpierw obejrzyj serial". Mogę się mylić naturalnie.

Graviton to spoko przeciwnik i właśnie obawiam się jego spłycenia i osłabienia by był pod agentów (do których może w końcu jacyś herosi dołączą :-P ). Jednakże jak pisałem... to seria gdybań. Zobaczy się w przyszłości.

szczepan600

Thora 3 i Avengers 3 nawet jeszcze nie ma...
A Graviton raczej w serialu się już nie pojawi....

ocenił(a) serial na 4
The_Fallen

Wiem, że nie ma... sytuacja hipotetyczna.

Miejmy nadzieję, że się już nie pojawi :-).

The_Fallen

Zgadza się, seriale takie jak "Arrow", AofS" są platformami dla kolejnych postaci Dc i Marvela. Jednak dzięki temu będą żyć i się rozwijać. Gravition jest za mocny dla Agentów więc albo go tak już zostawią na razie albo do serialu wkroczy siła wyższa w postaci Superbohaterów.

KaraThraceHM

nie kazdy superbohater da rade gravitonowi..ttu Hulka potrzeba

The_Fallen

Hulk byłby jak najbardziej na miejscu, dlatego raczej nie sądzę by w serialu sam Gravitiona miał być wrogiem Agentów, raczej, uciekanie, lub będzie akcja z jego ucieczką, nieudana jeżeli chodzi o skuteczność S,H.I.E.L.D. Zobaczymy co nam zapodadzą. Mimo wielu naprawdę wielu informacji o serialu niewiele wiemy na temat planów co do fabuły.

szczepan600

Należy nazywać rzeczy po imieniu - to totalne marnotrawstwo postaci... Proceduralna forma tak słabego projektu raczej nie wyciśnie z Gravitona czegoś konkretnego i dobrego. Samo wprowadzenie postaci też było do bani, już lepiej to zaprezentowano w paru minutach animacji "The Avengers: Earth's Mightiest Heroes". Swoją drogą ta animacja dla dzieci wydaję się bardziej dojrzalsza niż dotychczasowe odcinki - o czymś to chyba świadczy...

ocenił(a) serial na 8
zombie001

podoba mi sie wprowadzenie do serialu Furego , tak samo uwazam ze skoro Hulk nie dostal poki co swojego filmu moglibysmy dostac go w serialu - moze juz nawet bez Bannera ale samego Hulka (chodzi mi o koszty bo Ruffalo nie ma kontraktu na serial a pewnie chcialby troche)

luquepl

Miał powstać serial o "Hulku" od Guillermo del Toro, ale ostatnio ucichło o tym projekcie. Serial miał lecieć chyba również na ABC jak "Agents of SHIELD". Prawdopodobnie po sukcesie "Avengers" zawieszono prace aby nie powstała jakaś niekanoniczna historia tej postaci. Z tego co wiem Del Toro chciał stworzyć samodzielny serial, niepowiązany z filmowym uniwersum Marvela.