Mam spory dylemat. Na Zimowego Żołnierza do kina pójść nie mogę (powody przemilcze) i obejrzę
go pewnie gdy wyjdzie na DVD/Blu-Ray. Nie wiem wiec co zrobić z serialem tzn czy powinienem
oglądać (jestem na 16 odcinku) skoro jest duże nawiązanie do fimu.... Przy Thorze 2 było łatwiej bo
tam był tylko niewielki motyw ze sprzątaniem po bitwie ale tu skoro watki będą się przenikać to boje
sie ze nie połapię się o co chodzi i zespoileruje sobie film przed jego obejrzeniem.
Co robić ?
Powiem tak wczoraj byłem na Zimowym w kinie. Dzisiaj obejrzałem najnowszy odcinek. Gdybym zrobił to w odwrotnej kolejności nieźle bym się wk... Pozdrawiam
powiem ci ze serial idzie swoja droga i jedyne nawiazanie/spoiler w odcinku jest pod koniec jak hand mowi ze capitan zniszsczyl heliharriery(nwm jak sie pisze) na DvD wyjdzie za jakies pol roku wiec nieolaca sie tyle czekac bo same zwiastuny mowiam nam co sie dzieje
Człowieku co Ty mówisz? :) to wszystko co się dzieje w ostatnim odcinku zapoczątkowało się w Zimowym Żołnierzu. To jeden mega wielki spoiler. Jeśli obejrzy ten odcinek będzie wiedział o czym jest Zimowy Żołnierz :) akcja się pokrywa w 100%. A takich mini spoilerków jest z 10 o których Ty napisałeś/aś. Chociażby Fury !!! Ja bym czekał ;)
No, a najlepiej pójść jednak na Kapitana, bo tak to nie wiem co mu doradzić, bo obaj macie rację, ty większą, no ale te pół roku czekania.......:/.
Haha, to fajnie u mnie już za późno. xD Oglądałam serią kilka odcinków jakoś nie pomyślałam, że będą takie spoilery. Ale w sumie tylko to z Furym takim większym spoilerem jest. Swoją drogą podczas oglądania myślałam że to bujda. xd Trudno się mówi włosów sobie wyrywać nie będę.
To chyba w tej sytuacji nie tak źle dla mnie i wolę pozostać w błogiej nieświadomości dopóki nie obejrzę filmu. Z serialem sobie dam na razie spokój i wrócę do tego odcinka z pełnym obrazem sytuacji. :)
Ja najpierw oglądałam odcinek serialu, a potem film i mogę powiedzieć już teraz, że obejrzenie w takiej kolejności nie popsuło mi filmu. Myślę, że lucass troszkę przesadza, bo przecież tych mini spoilerków to nawet nie pamiętałam po obejrzeniu odcinka.