PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668019}

Agenci T.A.R.C.Z.Y.

Agents of S.H.I.E.L.D.
2013 - 2020
7,4 29 tys. ocen
7,4 10 1 28570
5,9 8 krytyków
Agenci T.A.R.C.Z.Y.
powrót do forum serialu Agenci T.A.R.C.Z.Y.

Że następna zginie Morse. :/

ocenił(a) serial na 9
DestructionDecember

Nie zginie, dostała awans na stałą rolę w serialu. Mam nadzieję, że Mack też zostanie, bo go polubiłem ;)

ocenił(a) serial na 7
raptor59

Skoro już poruszyliście ich temat to dopytam: kilka ostatnich odcinków oglądałem dosyć pobieżnie i nie wiem dlaczego (jak wskazują opisy kolejnych reszty sezonu) Bobie Morse i Mack mają razem spiskować przeciwko Coulsonowi? Ona też jest pod wpływem tego artefaktu?

ocenił(a) serial na 9
Yoschan

Ja oglądam nabieżąco i właśnie nie wiem, o co w tym będzie chodzić. Wydaje mi się uznają oni Coulsona za kłamce i zdrajce (lub coś w ten deseń) ponieważ wszystko co ukrywał przed nimi wyszło wkońcu na jaw. Choć może też oni coś ukrywają? Nie wiem, nie mam pojęcia. Za ok. 2 tygodnie się dowiemy ;)

raptor59

niom.

Yoschan

Hej, ja nie oglądałem pobieżnie :-p więc mogę Ci powiedzieć, że Mack już od kilku odcinków kwestionuje działania coulsona. Z kim nie rozmawiał to tak troszeczke próbował przekonywać kogoś co do swoich obaw w stosunku do szefa. Czułem, że on zwątpi, ale nie sądziłem, że jeszcze bobbi przeciągnie na swoją stronę. Ma to sens ponieważ oni też rozmawiali ze sobą któregoś razu w tajemnicy przed hunterem. Pewnie mają romans lub mack tylko wie o romansie jej z kimś jeszcze innym, sie zobaczy. W pierwszym sezonie kretem był ward, teraz też potrzebna jest mała grupa sabotażystów, musi sie dziać hehe.