PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668019}

Agenci T.A.R.C.Z.Y.

Agents of S.H.I.E.L.D.
2013 - 2020
7,4 29 tys. ocen
7,4 10 1 28544
5,9 8 krytyków
Agenci T.A.R.C.Z.Y.
powrót do forum serialu Agenci T.A.R.C.Z.Y.

Ogłoszono że w finale powróci Gabriel Luna aKa Ghost Rider.Ja się ciesze ciekawe jak to wykombinują:D

ocenił(a) serial na 9
5teel

zastanawia mnie tylko czy pojawi sie we Framework czy w prawdziwym swiecie, w obsadzie odcinka 4x22 widnieja takze nazwiska aktorow grajacych Radcliffe'a i Hope, a jak wiadomo oboje sa martwi w prawdziwym swiecie, a istnieja tylko we Framework jako avatary

keteek

uj.. wie jak to wymysla ale skoro tytuły 2 nastepnych odcinków brzmia"Farewell,cruel world and The Return" to chyba bardziej wskazuje że akcja przeniesie sie do realu albo nasie boahaterowie wydostana sie z framework w dzisiejszym odcinku a powróca w jakis sposób w nastepnym no zobaczymy co wykombinuja

ocenił(a) serial na 9
5teel

no tak, nie ma co kombinowac i spekulowac bo Agents of Shield na pewno nas zaskocza ;)

5teel

Po odcinku 4x20: oby :The Return" nie oznaczało powrotu agentów do Framework, dość już tam przebywali. Za to może Mac wróci do realu, razem z Hope.

ocenił(a) serial na 10
sakinom11

Haha, pisałem przed chwilą w innym temacie, że skoro mają maszynkę do produkcji ciał, to można jej użyć, do przywrócenia martwych bohaterów, jak Tripplett.Innej opcji dla wydostania ze struktury innych ludzi, poza naszymi żyjącymi bohaterami, nie widzę.Muszą mieć gotowe ciała, do których mogli by "wstąpić". Już samo to, jest niezłym odlotem, ale jak na serial komiksowy, to nic niezwykłego.

keteek

W 4x22 będzie Radcliff, Mac, Hope, nawet Burrows. Na promo 4x21 ciało Maca tonie. Jeśli umrze, a na to by to wskazywało, to zostanie tylko świadomość we Framework. I może się zmaterializować w realu z ferajną, jak Madame Hydra, która "zrobiła" sobie ciało przy pomocy tamtej maszyny - we Framework skanowała jej ciało, a w realu tworzyła ciało z jej "świadomością", gdy Aidzie w realu Coulson już obciął głowę. W ten sposób stary dobry Mac co prawda nie wróci, ale przejdzie ten tatuś mechanik z Framework, który nigdy wcześniej nie był w Shield.

sakinom11

Błąd mój - jak Mac zatonie to i może zatonąć maszynka do robienia ciał i nici z przejścia z Framework do realu kogokolwiek. I jeszcze Ivanov jest- myślę, że jak zaatakuje May i Coulsona, to stwierdzi, że nadal nie może ich zabić (w końcu tylko wyszli z Framework)= wkurzy się na Aidę, że go okłamała i mam nadzieję, że pomoże Coulsonowi w ściganiu jej.

ocenił(a) serial na 10
5teel

Nie wiem jak wy, ale ja się boję tego finału. :D