PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668019}

Agenci T.A.R.C.Z.Y.

Agents of S.H.I.E.L.D.
2013 - 2020
7,4 29 tys. ocen
7,4 10 1 28570
5,9 8 krytyków
Agenci T.A.R.C.Z.Y.
powrót do forum serialu Agenci T.A.R.C.Z.Y.

Fitz

ocenił(a) serial na 9

Jak myslicie co z Fitzem? Gdy pod koniec odcinka Simmons wchodzila do samolotu Skye spytala
sie jej co z Fitzem, a Simmons odpowiedziala tylko, ze zyje. Wedlug mnie na skutek dlugiego braku
tlenu mozg zaczal obumierac i pewnie Fiz jest teraz z spiaczce albo jest warzywem. Znajac ten
serial to pewnie w tej sytuacji moze mu pomoc tylko cudowne lekarstwo. No ale to tylko moje
przypuszcznia.

ocenił(a) serial na 8
keteek

A skąd je mają wziąć? Jedyny wstrzyknięto Garrett'owi:)

ocenił(a) serial na 9
fabian103

Dla Garetta tez niby nie bylo dawki, a jednak Reina mu jedna dala.

ocenił(a) serial na 10
fabian103

Simmons pewnie może odtworzyć biorąc próbki krwi od Phila i Sky.

ocenił(a) serial na 8
Agness_92

To czemu wcześniej przez kilka odcinków próbowali odtworzyć ten lek i im się nie udało? A teraz nagle maiłoby im to wyjść.

ocenił(a) serial na 9
fabian103

Bo musieli robić to na pokładzie samolotu w tajemnicy, teraz przypuszczalnie będą mieli dostęp do jakichś dobrze wyposażonych placówek ;)

ocenił(a) serial na 8
kolo230

Skoro SHIELD nie ma to i z placówkami będzie ciężko:) NIe liczyłbym na odtworzenie tego leku. Nie miałoby to żadnego sensu wg mnie oraz nie chciałbym tego widzieć.

ocenił(a) serial na 8
fabian103

Mam nadzieję, że Fitz zdechnie a Simmons się popłacze na pogrzebie. Scena w której wiedziała, że Fitz umrze i płakała była najlepszą aktorsko zagraną sceną w całym serialu przez wszystkich aktorów, głównie dlatego, że pozostali w ogóle nie zmieniają swojej miny, niezależnie od tego co się dzieje wokół nich.

ocenił(a) serial na 9
fabian103

Mam na myśli jakąś tajną placówkę ;)

ocenił(a) serial na 9
fabian103

SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER
Lek zostal odtworzony przez Reine w odstatnim odcinku i Garett go wzial i sie uleczyl.
SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER

ocenił(a) serial na 7
keteek

odtworzyli lek, ale Garett zobaczył wszechświat i ogólnie oszalał. Fakt, że Simmons nie było przy tym, ale reszta raczej jej zabroni. Raczej też nie mają maszyny która by mu zmieniła pamięć podczas operacji

ocenił(a) serial na 9
fabian103

Obejrz ostatni odcinek to zrozmiesz.

ocenił(a) serial na 8
keteek

Moim zdaniem to by była przesada i wyszłoby, że połowa ekipy to żywe trupy- tak jak nabijali się Coulson i Nick w ostatnim odc.