PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668019}

Agenci T.A.R.C.Z.Y.

Agents of S.H.I.E.L.D.
2013 - 2020
7,4 29 tys. ocen
7,4 10 1 28570
5,9 8 krytyków
Agenci T.A.R.C.Z.Y.
powrót do forum serialu Agenci T.A.R.C.Z.Y.

Halucynacje Fitza

ocenił(a) serial na 6

Jakim cudem kamera widzi agentkę Simmons skoro to tylko halucynacje Fitza?

ocenił(a) serial na 8
Beniu89

Durne pytanie... A odpowiedź jest w nim zawarta... Bo to właśnie jest jego halucynacja. A kamera pokazuje tą halucynacje widzowi...

ocenił(a) serial na 6
fabian103

No ale kamera nie może mieć halucynacji, a tu nagle ma. Jak nie rozuumiesz tego to spadaj stąd, bo widocznie jesteś za mało inteligentny.

ocenił(a) serial na 8
Beniu89

Hahaha ale mi się śmiać chce:) Dawno takiej głupoty nie przeczytałem:P A co inteligencji to akurat nie ja się tu ośmieszam tylko Ty:D Hahaha. Nie no zaraz padne:) Przeczytałem to z 3 razy bo nie wierze:D "Kamera nie może mieć halucynacji" hahaha:) A skąd wiesz? Może ma? Nikt tego jeszcze nie obalił:) Hahaha

ocenił(a) serial na 10
fabian103

czytałam całą waszą konwersacje z jakieś trzy razy, bo myślałam, że coś mi umknęło XD ale jednak brakuje logiki w rozumowaniu Benia, a nie w moim :D nieźle się uśmiałam!

ocenił(a) serial na 8
WygranaWilczyca

Ja nadal się śmieje:) Banan na twarzy do końca dnia będzie:) Hahaha:)

ocenił(a) serial na 6
fabian103

Hehe, smiac mi sie z was chce. Nic nie czaicie.

ocenił(a) serial na 7
Beniu89

bo jest to wizualizacji halucynacji Fitza, by ułatwić widzowi identyfikowanie się z osobą Fitza, lepsze zrozumienie tego przez co on przechodzi? Poza tym chciałbyś samych monologów nie mających większego sensu? Bo skoro nie byłoby wizualizacji halucynacji to nie byłoby także audiowizualizacji...

ocenił(a) serial na 8
Herushingu

Nie dajcie się wciągnąć w ten jak to się w tych czasach modnie nazywa "trolling", to po prostu głupota. Autor chce sprowokować ludzi bo zapewne mu sie nudzi...