PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668019}

Agenci T.A.R.C.Z.Y.

Agents of S.H.I.E.L.D.
2013 - 2020
7,4 29 tys. ocen
7,4 10 1 28570
5,9 8 krytyków
Agenci T.A.R.C.Z.Y.
powrót do forum serialu Agenci T.A.R.C.Z.Y.

Mieszane uczucia mam do tego serialu :-/ np. akcja w samolocie po tym jak ten laser zrobił dziurę w poszyciu samolotu(w trakcie lotu) i Skye używając pontonu ratunkowego(po otwarciu) zatkała dziurę(zrozumiałbym jakby ktoś użył jakiejś tarczy magnetycznej czy coś ale nie ponton) albo kolo palnikiem przepalał drzwi gdzie dokładnie widać że sam palnik nie jest włączony -_- jeszcze akcja z przesłuchiwaniem śmieszna i absurdalna :-p
Sam początek 1 odcinka zapowiadał się w miarę dobrze, kolo ma mega zdolność ratuje babe z budynku ale potem zaczyna się coś dziwnego dziać i serial zaczyna iść w kierunku klasy B -_- tym bardziej jak zobaczyłem napis Marvel to sobie już pomyślałem "wow! będzię ogień z dupy" sam nie wiem dopiero widziałem 3 odcinki więc mam nadzieję że w dalszych się polepszy sorry ale musiałem napisać bo mnie bardzo to dusiło :-p serialu nie przekreślam bo może być ciekawie w dalszym etapie ale pierwsze 3 odcinki jakoś mnie nie zachwyciły :-/ no ale jak będzie lipa to będę musiał poczekać na kolejne odcinki Grimm, The WoD, Vikings i parę innych :-p

Ps. z ciekawostek sprawdziłem to o czym wpominali w 3 odc. mianowicie Grawitonium i co? Jest o_O to mnie wybitnie zszokowało :-D Grawiton cytuję "hipotetyczna cząstka elementarna, która nie ma masy, ani ładunku elektrycznego i przenosi oddziaływanie grawitacyjne. Teoria grawitonu jest podstawą różnych kwantowych teorii grawitacji, będących wersją kwantowej teorii pola, ale nie Modelu Standardowego." Myślałem że wymyślili to na potrzeby serialu heheh