PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668019}

Agenci T.A.R.C.Z.Y.

Agents of S.H.I.E.L.D.
2013 - 2020
7,4 29 tys. ocen
7,4 10 1 28570
5,9 8 krytyków
Agenci T.A.R.C.Z.Y.
powrót do forum serialu Agenci T.A.R.C.Z.Y.

Podsumujmy coś, mówi się iż jasnowidzem jest garrett, choć jasno tego nie powiedziano, wielu myśli o Zoli, ale Zola to nie typ tego który będzie rządził, bo to naukowiec.

Co wiemy o jasnowidzu?

Jest groźny, budzi grozę, przez co? umiejętności? Garrett to doświadczony szpieg i żołnierz.
Ma upodobania, w zapowiedzi 18 odcinka widzimy jak za pośrednictwem Ward'a, daje sukienkę w kwiatki Rainie. To też podobne do Garrett'a, widzieliśmy jak słuchał muzyki w samolocie i czytał książkę, to ekscentryk.

Jasnowidz chce dostać Skye i dowiedzieć się jak przeżył Coulson, Garrett dostał się do drużyny i dowiedział się co uratowało Coulsona, a także przyczynił się do uratowania Skye i dążył do tego by się do niej zbliżyć.

Jak myślicie, Garrett jest jasnowidzem czy nie? podyskutujmy.

ocenił(a) serial na 9
Spidey_

Z tej dwójki bardziej by mi pasował Zola ale myślę że to nie będzie ani Zola ani Garret i otrzymamy na koniec jeszcze jedną niespodziankę. A może jasnowidzem wcale nie jest jedna osoba?

xbcd

Się uparliscie na tego Zole. On został zniszczony,wydarzenia serialu dzieją się juz po Kapitanie 2. Garret jest jasnowidzem.

kamilx98

wlasnie sie uparliscie na zole nbawet ic nie macie.. zreszta mowia w serialu ze garret jest jasnowidzem.. przeciez Quin specjalnie zabil skye by coulson doprowadzil jasnowidza(garreta) do leku ktory uzdrowil coulsona... i coulson mu to mowi w 17 odcinku...
zala na 100000000000% nie jest jasnowidzem... nie moze byc nawet .

ocenił(a) serial na 9
kamilx98

Po pierwsze nie wierzę w całkowite unicestwienie Zoli, po drugie napisałem że według mnie żaden z nich nie jest jasnowidzem.

ocenił(a) serial na 10
xbcd

ja też nie wierzę, że Zola został zniszczony... gdzieś czytałem że jako że "żyje" w wirtualnym świecie, potrafi się kopiować na inne urządzenia..

ocenił(a) serial na 8
xbcd

Też uważam że będzie to ktoś inny niż Garret czy też Zola

Spidey_

Mamy się ostatecznie dowiedzieć w tym, 18-stym, odcinku. Jest napisane na Hataku w artykule "O zaskakującym zwrocie akcji". Poszukajcie, bo linka mi nie wkleja :)

ocenił(a) serial na 9
Urth

Jeśli nie Garrett to może Thanos :P Chyba w Avengers Age of Ultron ma być.

ocenił(a) serial na 6
michal98_filmweb

Thanos pojawi się aż w Avengers 3, część druga jest o Ultronie, nie o Thanosie. Czytałem na hataku, że w 18 odcinku dowiemy się kim jest Jasnowidz.

ocenił(a) serial na 9
andrzej2783

Ale, że jasnowidzem jest Red Skull to bardzo prawdopodobne. Przecież on w "Pierwszym starciu" został wciągnięty przez bifrost.

ocenił(a) serial na 6
michal98_filmweb

A faktycznie, myślałem, że zginął. Ale to wątpliwe. Gdyby miał wrócić, wrócił by w The Winter Soldier, jak w komiksach. Poza tym Red Skull nie ma jak wrócić z nie wiadomo nawet skąd.

ocenił(a) serial na 6
andrzej2783

Red Skull ma córkę ;) a wątki hydry zostały jak w komiksie pod nią pociągnięte, więc kto wie ;>

Dealric

Komiksowe uniwersum to nie filmowe uniwersum.

ocenił(a) serial na 6
Prokurator24

No nie mów! Dzięki za uświadomienie, wszyscy mieliśmy z tym problem... Na szczęście pojawił się taki geniusz, żeby nas uratować.

Dealric

Cieszę się, że mogłem pomóc.

michal98_filmweb

A ja myślałem, że przez Teserakt.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem