PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668019}

Agenci T.A.R.C.Z.Y.

Agents of S.H.I.E.L.D.
2013 - 2020
7,4 29 tys. ocen
7,4 10 1 28570
5,9 8 krytyków
Agenci T.A.R.C.Z.Y.
powrót do forum serialu Agenci T.A.R.C.Z.Y.

Myślę, że Simmons jest w Hydrze i zastanawiam sie, czy ktoś podziela moje zdanie, czy mam
paranoję :D.

ocenił(a) serial na 7
jagooodzia

Jakoś mi to nie pasuje do niej, ale nigdy nie wiadomo... Mam nadzieje że nie ;D

Katyka

Ja też mam taką nadzieję, ale oglądnęłam ostatnio 11 odcinków z rzędu, zauważyłam jej dziwne zachowanie i sobie to jakoś powiązałam xD.

ocenił(a) serial na 8
jagooodzia

na zagranicznych forach obstawiają że jest czyimś agentem ale nie Hydry :P

MaciekR94

Oooo, to miałoby sens, bo mi się to właśnie trochę gryzie xD. Dzięki za uświadomienie, że nie jestem jedyna, czuję się uspokojona :).

ocenił(a) serial na 8
MaciekR94

Więc czyim? MI-13?

ocenił(a) serial na 8
barry4500

ja tam nie wiem, trzymam się teorii, że Simmons po prostu jest tak kreowana, że nabiera się do niej podejrzeń, ale jest wierna, ludzie na zagranicznych forach obstawiali choćby A.I.M. choć mi to nie pasuje z racji jej przemowy w 12 odcinku w Akademii S.H.I.E.L.D.

ocenił(a) serial na 10
jagooodzia

W odcinku gdy Fitz prosił żeby mu potwierdziła iż nie jest z Hydry dość podejrzanie się zachowała... I właśnie... Tak mi to przemknelo przez myśl ale na razie mam nadzieje ze nie... Dużo tu podwójnych agentów :)

ocenił(a) serial na 7
jagooodzia

Dziewczyna z dobrą duszyczką. A to zdziwienie na temat pytania o hydrę to każdy by się zdziwił. Zawsze byli razem więc pytanie mogło zszokować.

ocenił(a) serial na 8
jagooodzia

To samo przeszło mi przez myśl juz jakiś czas temu zanim okazało się że Ward był zdrajcą i wogóle ale pózniej stwierdziłam nieee... pewnie za dużo sobie wyobrażam. A tu prosze widze że nie tylko ja o tym pomyślałam ;)

wiola_246

Zaitrygowało mnie to, jak się zachowywała względem Tripletta. Najpierw, gdy powiedział, że nie potrafi kłamać, zniżyłą głos, dziwnie się spojrzała i powiedziała coś w stylu, że craz lepiej jej to wychodzi. Jeszcze gdy Victoria Hand kazała im przysiąc wierność Hydrze, zawahała się, spojrzała na Tripletta i czekała na jego reakcje. A potem to już dowody same przychodziły: rozmowa z Fitzem i jego pytanie, czy jest w Hydrze, moment, w którym Fitz próbował jej powiedzieć niezdarnie, że coś do niej czuje i jej szybka odpowiedź, że już za późno, a także, to że Ward powiedział, że zyskał zaufanie swojej grupy poświęceniem, wyskakując za nią. Zastanawiałam się, czy ona nie myślała skacząc o tym samym :D. Ale mogę mieć już paranoję :D.

ocenił(a) serial na 8
jagooodzia

Jeszcze troche i każdy z ekipy będzie zdrajcą:)

jagooodzia

Na mój gust masz lekką paranoję na punkcie zdrady Jemmy. Zobaczymy czy się kiedyś sprawdzi wystarczy poczekać (a ile będziemy czekać to nie wiem) :D

jagooodzia

Tu jest właśnie problem, nie lubię czekać :D. Bardzo ja lubię i wolałabym, żeby się to jednak nie potwierdziło :)

ocenił(a) serial na 9
jagooodzia

Jest to chyba moja ulubiona postać w serialu i mam szczere nadzieję, że nic z Waszych domysłów się nie spełni! ._.

ocenił(a) serial na 9
jagooodzia

Wygląda na to że albo Hydra albo MI-13 lub jakaś inna agencja, w którymś z odcinków gdzie Hydra się ujawniała ona coś kopiowała i chyba komuś wysyłałe jakieś dane w tym całym centrum SHIELD i akurat wchodzi Trip i wszystko wyłącza, dziwne nie ?

krychu9

Właśnie w tym odcinku wydawała mi się najdziwniejsza i przyciągnęła moją uwagę.