PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668019}

Agenci T.A.R.C.Z.Y.

Agents of S.H.I.E.L.D.
2013 - 2020
7,4 29 tys. ocen
7,4 10 1 28554
5,9 8 krytyków
Agenci T.A.R.C.Z.Y.
powrót do forum serialu Agenci T.A.R.C.Z.Y.

Od samego początku tego serialu czekam na połączenie tych dwojga.
To idealna para, czy w końcu do czegoś dojdzie?

Syndrom: "Now Kiss " ;)

ocenił(a) serial na 8
Ryba24

Jemma+Leo
Skye+Ward
May+Coulson

Imo to są idealne pary, inne po prostu nie pasują. A wątek May+Ward nie dość, że jest dziwny, bo w ogóle do siebie nie pasują to jest najzwyczajniej w świecie niesmaczny, bo ona mogłaby być jego matką. Ja wiem, że takie związki zdarzają się naprawdę ale skoro nwm pedofile istnieją naprawdę to nie znaczy, że np Coulson ma nim być

chowder

Wolę Skyeward, czuć chemię od pierwszego odcinka! :D Chociaż biorąc pod uwagę wydarzenia z ostatniego odcinka, to hmhmhmhm xd

ocenił(a) serial na 10
nutria_00

A teraz wypowiem się jak typowa nastolatka! :D
Ja ŻĄDAM Ward'a w następnym sezonie, a jeszcze lepiej jakby wrócił i zakręcił się koło Skye ;)

ocenił(a) serial na 9
Ryba24

Hah!! Widzę że nie jestem jedyna, obejrzałam jeden odcinek i już wiedziałam że coś między nimi powinno być :P

ocenił(a) serial na 8
flykaro

Ona ma raptem 51 lat, a on 31.

ocenił(a) serial na 8
barry4500

To co? Jakby byli dwadzieścia lat młodsi to ona miałaby 31 lat a on 11. Mogłaby być jego matką. Takie różnice wieku są dla mnie niesmaczne

ocenił(a) serial na 8
chowder

Aktorka ma 50 a aktor 31 ale jaki jest ich wiek ich postaci nie wiemy, zwłaszcza że ona całkiem dobrze się trzyma dał bym jej dużo mniej.
Analogicznie w Poradniku pozytywnego myślenia mym związek Bradley Cooper lat 39 i Jenifer Lawrence lat 21.

kolan_q

On miał 31 ?!

ocenił(a) serial na 8
filmowy_laufer

Aktor grający Warda ? Tak.
http://www.filmweb.pl/person/Brett+Dalton-1879955 Obecnie ma już 32.

BTW @chowder kolejna para czyli Emily Blunt(31) i Tom Cruise(51) z Edge of Tomorrow. Wyglądają jak prawie równo-latkowie i nie widać w tym nic ni smacznego.

ocenił(a) serial na 9
Ryba24

Chce chce chce <3 Miałam nawet nadzieję, że w ostatnim odcinku do czegoś dojdzie... Czekam na drugi sezon i oby było dobrze!