PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668019}

Agenci T.A.R.C.Z.Y.

Agents of S.H.I.E.L.D.
2013 - 2020
7,4 29 tys. ocen
7,4 10 1 28592
6,3 10 krytyków
Agenci T.A.R.C.Z.Y.
powrót do forum serialu Agenci T.A.R.C.Z.Y.

w 4 sezonie ze nie da sie tego oglada na trzezwo. Niedługo wymienia wszystkich na androidy. GTrzeba przestac to ogladac jak arrow

ocenił(a) serial na 9
waga55

Nie wiem w czym problem. LMD byly w komiksach czescia Shield wlasciwie od zawsze, Shield i LMD mialy swoj debiut w tym samym komiksie wiec to bylo oczywiste, ze kiedys LMD pojawia sie w serialu. Nawet tworcy serialu powiedzieli, ze chcieli wprowadzic LMD duzo wczesniej ale musieli zmienic plany ze wzgledu na Age of Ultron. Nawet w komiksach mialo miejsce cos podobnego, tyle ze uzyto do tego Skrulli, a skoro prawa do ekranizacji Skrulli sa u Foxa to Marvel mogl wykorzystac LMD. Seria Secret Invasion to jedna z najlepiej sprzedajacych sie i ocenianych serii komiksow. W komiksach bylo tak, ze Skrulle szukali dla siebie nowej planety, obrali sobie za cel Ziemie i zamiast robic otwarty atak jak to zawsze robia kosmici to postanowili podstawiac Skrulli w miejsca najwazniejszych Ziemian- superbohaterow, politykow, monarchow, itp. Robili idealne kopie- wyglad, pamiec, glos, uczucia, nawet moce. Dosc spora role odegrala wtedy Daisy Johnson, a jak wiadomo niemal caly serial opiera sie wokol historii w ktorych ona wziela w komiksach udzial. Ogolnie to byl jeden z najwiekszych eventow w wszechczasow w komiksach Marvela. Wlasciwie dla Shield sa lepsze LMD bo moga podrobic to samo co Skrulle z wyjatkiem mocy, a jak wiadomo w AoS moce ma tylko Daisy, Yoyo (chociaz ona czesto znika), Mace (ale tylko jak uzyje serum). Jak dla mnie robia to bardzo ciekawie.
Jesli meczy cie ten segment z LMD to nastepny odcinek (15) bedzie finalowym z tego segmentu, nastepne 7 odcinkow bedzie o czyms innym, w trakcie nastepnego odcinka dowiemy sie o czym. Wyglada na to, ze nie czytasz innych tematow na forum bo wtedy wiedzialbys takie rzeczy wiec dodam, ze ten sezon jest podzielony inaczej niz pozostale. 1 sezon stanowil calosc. 2 sezon skladal sie z dwoch segmentow- odcinki 1-10 i 11-22. 3 sezon tak samo jak 2. 4 sezon 1-8, 9-15 i 16-22.

ocenił(a) serial na 8
keteek

Ja nie jestem fanem. Ogladam bo mnie tematyka wciagnela jednak tego typu akcje jak podmiana na adnki to juz troche wypacza calosc. Nie podoba mi sie ten watek. Pytalem znajomych tez narzekali. Smiejemy sie teraz ze fit ich przeprogramuje zeby dali rade walzyc z aidą :))