PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668019}

Agenci T.A.R.C.Z.Y.

Agents of S.H.I.E.L.D.
2013 - 2020
7,4 29 tys. ocen
7,4 10 1 28570
5,9 8 krytyków
Agenci T.A.R.C.Z.Y.
powrót do forum serialu Agenci T.A.R.C.Z.Y.

Kiedy 16 odcinek?

ocenił(a) serial na 8

Wiadomo już, kiedy będzie 16 odcinek?

ocenił(a) serial na 8
kiral

dzisiaj

Krismeister

Już po premierze.Tylko trzeba czekać na napisy :)

ocenił(a) serial na 6
kamilx98

odcinek całkiem spoko

SPOILER (do odcinka 16, promo 17 i kapitana ameryki) SPOILER

świetny Bil Paxton jako Garett, koleś ratuje mocno serial jeśli chodzi o postacie, ma minę jakby był cały czas na haju

skye dostała odznakę szeryfa (szkoda tylko że za odcinek lub dwa będzie mogła ją wyrzucić do kosza, w zależności jak to się będzie przeplatać z historia Capa2)

no i każdy zaczyna być podejrzanym ward (który mnie zaskoczył pozytywnie pierwszy raz) May, Hand... bym się nawet nie zdziwił jakby fitz czy simmons którzy są niby tacy grzeczni nie okazali się stać po drugiej stronie, bo wygląda na to że may raczej kabluje furyemu (tak to odbieram)

czy to już wstęp do Capa, bo z promo kolejnego odcinka wygląda na to że i tam będzie przewrót który miał miejsce w capie?
no i czy deathlok którego budują jak z klocków lego jest też wytworem hydry czy to w ogóle nie będzie powiązane?
sitwell się też pojawił na chwilę, kto oglądał Capa wie co go spotkało :D

napalony666

Tej części oznaczonej spoilerem oczywiście nie czytałem. Ale mam pytanie,czy odcinek 16 można oglądać przed 2 częścią Kapitana?

ocenił(a) serial na 6
kamilx98

Tak, odcinek 16 dzieje się przed drugą częścią kapitana.

ocenił(a) serial na 7
kamilx98

Macie może jakieś źródło napisów do tego serialu oprócz napi?

pawelvip6

heroesmovies robi, ale będą pewnie koło piątku bądź soboty.

Spidey_

liczyłem że jutro wieczorem już się pojawią ;(

kamilx98

oglądaj bez, nie pogubisz się w wydarzeniach.

Spidey_

ogladanie bezs psuje cala zabawe jesli ma sie pozniej obejrzec z napisami.. bo obejrzy najpierw bez napisow i nie bedzie niczego rozumial a pozniej jak wejda napisy bedzie sie (za przeproszeniem) ch*jowo ogladalo...

mast3r97

Kto nie będzie niczego rozumiał?
Jak Fitz i Simmons zaczną rzucać terminami naukowymi to i z napisami nie zrozumiesz.
Reszta jest banalna.

ocenił(a) serial na 7
roach22

Gadka Fitza i Simmons jest ciekawa dlatego ja poczekam :)