odcinek całkiem spoko
SPOILER (do odcinka 16, promo 17 i kapitana ameryki) SPOILER
świetny Bil Paxton jako Garett, koleś ratuje mocno serial jeśli chodzi o postacie, ma minę jakby był cały czas na haju
skye dostała odznakę szeryfa (szkoda tylko że za odcinek lub dwa będzie mogła ją wyrzucić do kosza, w zależności jak to się będzie przeplatać z historia Capa2)
no i każdy zaczyna być podejrzanym ward (który mnie zaskoczył pozytywnie pierwszy raz) May, Hand... bym się nawet nie zdziwił jakby fitz czy simmons którzy są niby tacy grzeczni nie okazali się stać po drugiej stronie, bo wygląda na to że may raczej kabluje furyemu (tak to odbieram)
czy to już wstęp do Capa, bo z promo kolejnego odcinka wygląda na to że i tam będzie przewrót który miał miejsce w capie?
no i czy deathlok którego budują jak z klocków lego jest też wytworem hydry czy to w ogóle nie będzie powiązane?
sitwell się też pojawił na chwilę, kto oglądał Capa wie co go spotkało :D
Tej części oznaczonej spoilerem oczywiście nie czytałem. Ale mam pytanie,czy odcinek 16 można oglądać przed 2 częścią Kapitana?
ogladanie bezs psuje cala zabawe jesli ma sie pozniej obejrzec z napisami.. bo obejrzy najpierw bez napisow i nie bedzie niczego rozumial a pozniej jak wejda napisy bedzie sie (za przeproszeniem) ch*jowo ogladalo...
Kto nie będzie niczego rozumiał?
Jak Fitz i Simmons zaczną rzucać terminami naukowymi to i z napisami nie zrozumiesz.
Reszta jest banalna.