Wie ktoś może co się dzieje z napisami do odcinka 8 zatytułowanego Last day, premiera jego odbyła sie 10 dni temu i do dzisiaj nie ma napisów, co ciekawe najnowszy odcinek który miał premierę w sobotę już ma napisy, więc albo ja nie umiem szukac albo coś jest nie tak. Kochani tłumacze, wiem że są ferię ale prosze was bardzo o wykonanie dobrej docenianej przez wielu pracy ;)
Przeciez napisy byly juz w niedziele tydzien temu. Do tlumaczy sie nie zwracaj bo takich nie ma. :P Showmax zajal sie emisja w Polsce, napisy maja dzien bo wyemitowaniu odcinka wiec nikomu nie warto tlumaczyc. Nie mam pojecie gdzie szukales ale sprawdz jeszcze raz bo i do 5x08 i 5x09 napisy sa juz dostepne. ;)
Bo jesli ogladasz na showtimie, to sie nie dziwie, ze widziales. My, nie posiadajacy tej platformy, nie jestesmy w stanie po polsku zobaczyc, bo nigdzie nie ma napisow.
Na stronie alltube sa juz zawsze w niedziele, z reszta nie tylko tam. Z tych wiekszych stronek to tylko zalukaj ma jakies wieksze opoznienia. Gdzie szukaliscie?
Jak nie ma nigdzie napisów? W każdą niedzielę po premierze na showmaxie odcinki z napisami i lektorem latają po internecie na odpowiednich stronach.