PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668019}

Agenci T.A.R.C.Z.Y.

Agents of S.H.I.E.L.D.
2013 - 2020
7,4 29 tys. ocen
7,4 10 1 28541
5,9 8 krytyków
Agenci T.A.R.C.Z.Y.
powrót do forum serialu Agenci T.A.R.C.Z.Y.

Witam :)
zastanawia mnie czy ktoś widział jakieś wzmianki o tym, czy ma być wydany 3 sezon serialu? Wydaje mi się, że nie zdążą wszystkiego rozwiązać w 5 odcinkach a jest jeszcze tyle rzeczy, że głupio by było je zostawić bez wyjaśnienia.
Szukałam jakichś informacji ale niestety na nic się nie natknęłam, oprócz wzmianki o jakimś innym serialu w którym także by występowała drużyna Colusona. Może macie informacje na ten temat?

ocenił(a) serial na 10
Zaklinacz_Kur

Dołączam się do pytania. Ostatnio szukałam informacji o 3 sezonie, ale tak jak Zaklinacz_Kur trafiłam tylko na coś o nowym serialu. Mam nadzieję, że będzie 3 sezon. Ten serial jest najzwyczajniej na świecie zbyt genialny, żeby wszystko skończyło się po 2 sezonach.

magda250

Oglądając jakieś review na yt, otyczące serialu, ktoś w komentarzach zapytał o kolejny sezon. W odpowiedzi było, że ma się pojawić.

ocenił(a) serial na 8
Zaklinacz_Kur

Trzeci sezon jeszcze nie został zamówiony, ale prawie na pewno powstanie. Wyniki oglądalności serialu co prawda nie są rewelacyjne, ale powinny wystarczyć. Poza tym przecieki, które wychodzą z ABC wskazują że stacja w przyszłym sezonie stworzy aż 4 seriale w MCU. We wtorki będzie leciał 3 sezon "Agentów", w przerwie zimowej powróci 2. sezon "Agentów" i na tej samej zasadzie w inny dzień będą pokazywane spin-off "Agentów" z Bobbi i Hunterem, a w przerwie zimowej inna produkcja (podobno "Ms. Marvel").

Jeżeli chcesz dostawać info o serialu i innych produkcjach Marvela na bieżąco, zapraszam na moją stronę: https://www.facebook.com/kinoweuniwersummarvela :)

ocenił(a) serial na 8
taychelm

Dobra dobra, kolejny sezon Agentów jest prawie pewny, ale czekam jeszcze na drugi sezon Agent Carter! :D

taychelm

Te informacje o Bobbi, Hunterze, Ms Marvel nie są potwierdzone.
Jak na tą chwile 3 sezon i spin off wydają się najbardziej pewne. Ciekawe czy będzie miejsce dla Agent Carter i tego tajemniczego serialu(tego o którym były plotki, że może być o Ms Marvel). Chociaż ten tajemniczy projekt za który będzie odpowiadał John Ridley nie jest pewne, że będzie na ABC.
Do tego mamy seriale od Netflixa(i potwierdzono 2 sezon DD już w 2016!)

ocenił(a) serial na 8
Zaklinacz_Kur

Tez nie mogłam nic znaleźć i chociaż wydaje się że powinien powstać, mam wątpliwości przez odejście Whedona od Marvela. Przecież to on tworzył serial, MCU było wręcz nniezadowolone z powrotu Coulsona i odmawiało mu wykorzystywania ciekawych wątków...
Ale mam nadzieję że jakoś to rozwiążą i 3 sezon powstanie, z Bobby i Hunterem w nim a nie spin-offie...

ocenił(a) serial na 10
Zaklinacz_Kur

3 sezon agentów i 2 Agentki Carter został potwierdzony na oficjalnym fanpage'u Agentów tarczy na facebooku.

ocenił(a) serial na 6
fazi787

Świetnie! :D
Dzięki wielkie za informacje ;)

Zaklinacz_Kur

3 sezon agentow tarczy nazywa sie sekretni wojownicy po angielsku secret warriors a agentki carter drugi sezon ma dziac sie w nowym yorku i peggy ma znalezc sobie nowa milosc za steva rogersa aka capitana ameryke

ocenił(a) serial na 8
marvelfan_filmweb

Po pierwsze - sezony nie mają tytułów. "Secret Warriors" to tytuł komiksu, na podstawie którego oparta będzie fabuła 3. sezonu "Agentów". Po drugie - kolejny sezon "Agentki Carter" będzie miał miejsce w Los Angeles, a nie w Nowym Jorku. Po trzecie - błagam, jeżeli coś piszesz, pisz po polsku - z użyciem znaków przestankowych, wielkich liter, itd. Poprawność językowa naprawdę świadczy o kulturze człowieka.

taychelm

Ok spoko chcialbys dolaczyc do moich znajomych taychelm jesli tak to poprosze o zaproszenie na co bardziej czekasz na ant mana czy na civil war ?

ocenił(a) serial na 8
marvelfan_filmweb

Raczej nie dodaję do znajomych osób których nie znam, ale dzięki za zaproszenie. :) Cieszę siezarówno na "Ant-Mana" jak i na "Civil War" (na to drugie może trochę bardziej), ale naprawdę nie mogę się doczekać "Doctora Strange" i "Inhumans". ^^

Zaklinacz_Kur

Chloe Bennet ścina włosy by upodobnić się do komiksowej wersji Daisy Johnson - Quake.
http://naekranie.pl/aktualnosci/agenci-t-a-r-c-z-y-skye-wygladac-bedzie-inaczej- 728162