Witam :)
zastanawia mnie czy ktoś widział jakieś wzmianki o tym, czy ma być wydany 3 sezon serialu? Wydaje mi się, że nie zdążą wszystkiego rozwiązać w 5 odcinkach a jest jeszcze tyle rzeczy, że głupio by było je zostawić bez wyjaśnienia.
Szukałam jakichś informacji ale niestety na nic się nie natknęłam, oprócz wzmianki o jakimś innym serialu w którym także by występowała drużyna Colusona. Może macie informacje na ten temat?
Dołączam się do pytania. Ostatnio szukałam informacji o 3 sezonie, ale tak jak Zaklinacz_Kur trafiłam tylko na coś o nowym serialu. Mam nadzieję, że będzie 3 sezon. Ten serial jest najzwyczajniej na świecie zbyt genialny, żeby wszystko skończyło się po 2 sezonach.
Oglądając jakieś review na yt, otyczące serialu, ktoś w komentarzach zapytał o kolejny sezon. W odpowiedzi było, że ma się pojawić.
Trzeci sezon jeszcze nie został zamówiony, ale prawie na pewno powstanie. Wyniki oglądalności serialu co prawda nie są rewelacyjne, ale powinny wystarczyć. Poza tym przecieki, które wychodzą z ABC wskazują że stacja w przyszłym sezonie stworzy aż 4 seriale w MCU. We wtorki będzie leciał 3 sezon "Agentów", w przerwie zimowej powróci 2. sezon "Agentów" i na tej samej zasadzie w inny dzień będą pokazywane spin-off "Agentów" z Bobbi i Hunterem, a w przerwie zimowej inna produkcja (podobno "Ms. Marvel").
Jeżeli chcesz dostawać info o serialu i innych produkcjach Marvela na bieżąco, zapraszam na moją stronę: https://www.facebook.com/kinoweuniwersummarvela :)
Dobra dobra, kolejny sezon Agentów jest prawie pewny, ale czekam jeszcze na drugi sezon Agent Carter! :D
Te informacje o Bobbi, Hunterze, Ms Marvel nie są potwierdzone.
Jak na tą chwile 3 sezon i spin off wydają się najbardziej pewne. Ciekawe czy będzie miejsce dla Agent Carter i tego tajemniczego serialu(tego o którym były plotki, że może być o Ms Marvel). Chociaż ten tajemniczy projekt za który będzie odpowiadał John Ridley nie jest pewne, że będzie na ABC.
Do tego mamy seriale od Netflixa(i potwierdzono 2 sezon DD już w 2016!)
Tez nie mogłam nic znaleźć i chociaż wydaje się że powinien powstać, mam wątpliwości przez odejście Whedona od Marvela. Przecież to on tworzył serial, MCU było wręcz nniezadowolone z powrotu Coulsona i odmawiało mu wykorzystywania ciekawych wątków...
Ale mam nadzieję że jakoś to rozwiążą i 3 sezon powstanie, z Bobby i Hunterem w nim a nie spin-offie...
3 sezon agentów i 2 Agentki Carter został potwierdzony na oficjalnym fanpage'u Agentów tarczy na facebooku.
3 sezon agentow tarczy nazywa sie sekretni wojownicy po angielsku secret warriors a agentki carter drugi sezon ma dziac sie w nowym yorku i peggy ma znalezc sobie nowa milosc za steva rogersa aka capitana ameryke
Po pierwsze - sezony nie mają tytułów. "Secret Warriors" to tytuł komiksu, na podstawie którego oparta będzie fabuła 3. sezonu "Agentów". Po drugie - kolejny sezon "Agentki Carter" będzie miał miejsce w Los Angeles, a nie w Nowym Jorku. Po trzecie - błagam, jeżeli coś piszesz, pisz po polsku - z użyciem znaków przestankowych, wielkich liter, itd. Poprawność językowa naprawdę świadczy o kulturze człowieka.
Ok spoko chcialbys dolaczyc do moich znajomych taychelm jesli tak to poprosze o zaproszenie na co bardziej czekasz na ant mana czy na civil war ?
Raczej nie dodaję do znajomych osób których nie znam, ale dzięki za zaproszenie. :) Cieszę siezarówno na "Ant-Mana" jak i na "Civil War" (na to drugie może trochę bardziej), ale naprawdę nie mogę się doczekać "Doctora Strange" i "Inhumans". ^^