Myślałem, że wykorzystają ten serial do wprowadzenia nowych bohaterów do filmowego universum a tu kicha.
A to ciekawe, dzięki za informacje. Przydało by się żeby panowie z DC też poszli tą drogą.
Barry Allen z ostatnich odcinków ma mieć własny spin-off nawet. Jednak bez batmana, supermena czy green lantern multiversum nie ma sensu prawa do ekranizacji tych postaci są niestety powykupywane.
Jak serial o Flashu wypadli tak samo jak Arrow, to można spokojnie się spodziewać co najmniej 2 kolejnych o superbohaterach z uniwersum DC. Z tego co wiem ma powstać jeszcze serial Young Justice, więc nie jest źle. Ostatni odcinek Arrow pokazał, że film o flashu nie powinien iść na skróty, efekty wizualne jak na serialowe realia znakomite.
Kto wie, może w którymś z sezonów Arrow w finalnej scenie zobaczymy mroczną postać przypominającą nietoperza. Szczerze mówiąc wolał bym bardziej serial o Batmanie, niż o Supermanie.
Takie moje przemyślenia.
Nie są powykupowane. Supermana nie ma sensu dawać bo miał swój własny serial który się skończył dwa lata temu, GL po swoim crapowatym filmie z 2011 roku nie ma nawet szans na kino w najbliższym czasie więc po co on w serialu? Co do Batmana, krążą plotki że pojawi się w 11, 20 lub 21 odcinku Arrowa. DC to nie Marvel, nie posprzedawali swoich bohaterów po różnych stacjach. Przynajmniej na razie.