do tej pory myslelismy(bynajmniej ja myslalem) ze wszystkie odcinki agentow dzieja sie po thor 2 i
iron man 3.. gdzie zlapalem link do chronologi filmow marvela (htt p:/ /marvel-
movies .wikia. com/wiki /Earth-199999) i idac w dol po "osi czasu" dochodzzimy do naszego serialu.. i
okazuje sie ze wszystkie wydarzenia dzieja sie przed Iron man 3 i Thor the dark world....
PS: aktorka ktora gra skye wygadala ze niebieski kosmita z 14odcinka TAHITI jest pochopdzenia rasy KREE .. po jakims czasie ta sama aktorka zaprzeczyla niedawno wygadanym informacja i prawdopodobnie dostala reprymende za ujawniane info ;)
Jak się dobrze orientuje już w 1 odcinku jest wykorzystane extremis,wiec musi się dziać po(Iron man 3) i w 8 odcinku sprzątają po wydarzeniach z Thora 2 w Londynie(zabezpieczają cześci statku itp). Teraz pewnie wydarzenia z Capitanna 2 będą wplecione niebawem ;)
To zaobserwowałem oglądając,ale prześledzę tą linie czasu jutro jak będę miał czas.
dlatego tu moje zdziwienie bo tak jest tam to przedstawione..
i mi sie wydaje ze film thor the dark world jest po odcinku 7 dlatego tez w 8 po nich sprzataja
człowieku takich bzdur tu nie wypisuj....jakbyś trochę poczytał to byś wiedział, że jest to niemożliwe
Dzieje się po Iron Manie 3, gdyż tam mamy lepiej rozwinięty wątek Extremis.
Według tej osi, wychodzi że Coulson był wtedy przywracany do życia \, co jest błędem, bo Iron Man 3 rozgrywa się pare miesięcy po Avengers...
To nie jest jak mówisz. Część jest po IM3 część po Thor2, a część po CA2.
Tu masz chronologię filmów marvel studios, wszystkich. Jak cośto nie ja pisałem tylko to jest skopiowane z tematu pod Avengers Age of Ultron, napisał to użytkownik Anabell_:
20th Century
-Captain America: The First Avenger
-Agent Carter (One-Shot)
-Agent Carter (TV series)
21st Century
-Iron Man
-Iron Man 2
-The Incredible Hulk
-The Consultant (one-shot)
-A Funny Thing Happened on the Way to Thor's Hammer (one-shot)
-Thor
-Captain America: The First Avenger (sceny dziejące sie w czasach obecnych, znalezienie Steva w lodzie itd.)
-The Avengers
-Item 47 (one-shot)
-Iron Man 3
-All Hail the King (one-shot)
-Agents of S.H.I.E.L.D.
Pilot
0-8-4
The Asset
Eye-Spy
Girl in the Flower Dress
FZZT
The Hub