PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668019}

Agenci T.A.R.C.Z.Y.

Agents of S.H.I.E.L.D.
2013 - 2020
7,4 29 tys. ocen
7,4 10 1 28570
5,9 8 krytyków
Agenci T.A.R.C.Z.Y.
powrót do forum serialu Agenci T.A.R.C.Z.Y.

Ostatni odcinek zgromadziła przed telewizorami ledwie 6,11 mln mln widzów przy współczynniku 2.1 (początków podawano jeszcze niższy wynik, bo 5,92 mln widzów przy współczynniku 2.0.). Dla porównania podam wynik odcinka pilotażowego: 12,12 mln (4.7). Nie będę się więcej rozpisywał, bo nie chcę drażnić grona najbardziej zatwardziałych fanów tego seriali.

Pozwolę sobie jedynie umieścić promo przyszłorocznego powrotu serialu - [ http://www.youtube.com/watch?v=UYMy9XuTyWQ ]. Czy zgodzicie się ze słowami prezentera - "Your favourite new TV show..." (cytowanie portalu IGN)? Piszcie co sądzicie!

ocenił(a) serial na 9
ash_williams85

Szkoda że tak niska oglądalność bo był to najlepszy odcinek. Wreszcie tak na prawdę pojawił się główny wątek, a zakończenie po raz pierwszy sprawiło że nie mogę się doczekać następnego odcinka. Zawsze byłem optymistycznie nastawiony do tego serialu a po tym odcinku myślę że więcej osób powinno dać mu szansę. Naprawdę widać rosnący poziom, a promo nie oglądam tym razem. Co do słów prezentera to się nie zgodzę bo na razie zdecydowanie wolę Arrow, chociaż jestem wielkim fanem Marvela.

xbcd

Też uważam, że to był najlepszy odcinek! Szkoda, że teraz czeka nas przerwa.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 8
BamboszeMojejBabci

Może i wzrośnie ale pewnie niewiele. Ostatni odcinek był naprawdę słaby podobnie jak te z początku sezonu, jedyne co go ratuje to zakończenie które było nieco zaskakujące. Serial ma małe szanse na drugi sezon, jestem strasznie zawiedziony, bo po Whedon'ie spodziewałem się znacznie wiecej.

ocenił(a) serial na 8
BamboszeMojejBabci

Oby nie dostał drugiego sezonu, Whedon robi bardzo dobre seriale, a ostatni odcinek był słaby jak te z początku:) Mam odmienne zdanie:)

ocenił(a) serial na 9
BamboszeMojejBabci

Skąd masz informacje o drugim sezonie?

BamboszeMojejBabci

no to wielce dobre zrodlo

BamboszeMojejBabci

nigdzie nic o tym nie widzialem

BamboszeMojejBabci

A to, to nie jest potwierdzenie prac nad drugim sezonem. To tylko plany na drugi sezon, a ty mówisz że jest w przygotowania. Plany a prace to dwie rózne rzeczy

ocenił(a) serial na 8
BamboszeMojejBabci

Gdzie ja napisałem, że 9 odcinek był super? Cały serial jest mocno przeciętny ale ostatni odcinek był już kompletnie bez sensu. Raptem kilka ostatnich scen wartych zobaczenia, reszty mogło by nie być i nie byłoby różnicy w odbiorze odcinka.

ocenił(a) serial na 8
BamboszeMojejBabci

Zresztą każdy ma inne gusta wiec nie ma co się sprzeczać co było lepsze:) Całość jest słaba:D A ocena zależy od tego co kto oczekuje po danym odcinku. Beznadziejnie aktorstwo, postacie, sceny walki. Fakt, że producentem nie jest stacja Fox daje serialowi jeszcze jakieś szanse na drugi sezon, bo gdyby to leciało dla Fox'a to odcinek 10 byłby zapewne ostatnim.