Jak dla mnie całkiem fajny, niezły wątek, wspomniany Bucky, powstanie Blizzarda(jako, że nie znam się na komiksach nie wiem czym on się różni od Icemana, poza faktem, ze on nabył tą umiejętność a Iceman się z nią urodził). Myślałem też, że wątek Skye będzie nieco płytki, a powoli zaczyna się rozwijać.
czy tylko ja mam nadzieję, że Jasnowidz to Loki? :D Jeszcze to "Cześć" do Coulsona...
Nie tylko Ty :) Małe szanse, ale po wydarzeniach z Thora 2 to byłoby świetne. Tylko obawiam się, że nie włożą tak istotnego wątku do serialu, który ogląda dużo mniej ludzi niż filmy, bo nie mogliby nawiązać do niego w filmach. Ale jak najbardziej bym chciał.
w sumie, to że siedzi na tronie w Asgardzie, to nie znaczy, że nie może ingerować w sprawy ziemskie za pomocą Stonogi; może tworzy nową armię? Zawsze mogą zrobić z tego wątek poboczny i nie nawiązywać do tego w następnych filmach. Ale oglądalność by im wzrosła trzykrotnie :)
Trochę mi to nie pasuje. Po co Lokiemu Midgard skoro ma Asgard tylko dla siebie? Po co mieszać na ziemi, skoro tam jest Thor? Żeby starszy braciszek dowiedział się, że Lokusiowi się jednak nie umarło? To głupie.
może to głupie ale myślę, że Skye może być jasnowidzem oczywiście nieświadomie, bo ma ponoć moce ale nie wiadomo jakie. a co do Blizzarda to on zamrażał dzięki kombinezonowi a nie własnym mocom. ale grawiton też miał inny oficjalny początek.
niemożliwe...akcja Thora 2 dzieje się po odcinku gdzie mówiono o jasnowidzu więc raczej niemozliwe....
coś jest na rzeczy z Asgardem bo w serialu ma pojawić się Sif.. Może trochę naciągane, ale według mnie to może mieć związek ze Skye. W końcu została nazwana obiektem 0-8-4...
Też mam takie odczucie...pozostaje tylko czekać na ten odcinek. Może jest to związane z końcową sceną z Thora 2....