Mam taką głupią teorię co do znalezionego przez Coulsona ciała kosmity. Otóż większość ludzi uważa, ze jest to obcy z rasy Kree, czyli tej, do której należy Captain Marvel i Ronan, zatem: w komiksach Miss Marvel otrzymała swoje moce właśnie dzięki Captainowi, więc może i tutaj będzie podobnie, gdzie to ciało Kree to sam Kapitan Marvel, a przez lekarstwo stworzone z jego komórek, które podali Skye, ona właśnie stanie się Miss Msrvel?
Hmm... No a co z Coulsonem? Się już coraz bardziej buntowniczy robi. Jeśli Skye stałaby się Ms Marvel to wylądowałaby w filmie też. Avengers 2 raczej już odpada. Ale Avengers 3? Coś gdzieś przeczytałam (ale to chyba teoria), że w trójce Avengersi zjednoczą się z Guardians of the Galaxy by pokonać Thanosa. Ach ten Marvel... Mózg pęka od teorii, a i tak cię zaskoczą.
Coulson faktycznie coraz mniej lojalny i coraz bardziej dociekliwy, ale kto by mu się dziwił. Skye... jak dla mnie mogłaby wystąpić w Avengers 3, w końcu Miss Marvel nie będzie jakąś postacią pierwszoplanową, zatem transfer z serialu do filmu byłby bardzo ciekawy, a lubię Skye jak i Chole Bennet, która ją gra.
Idiotyczna teoria. Nie zrobią tak potężnej i idealnej na film kobiety w serialu.
Ona się stanie Ultra girl lub kimś innym.
Tak samo mówisz że nie będzie pierwszoplanowa....ŻE NIBY COz? Nie mają pierwszoplanowej kobiety jeszcze a miss marvel jest na to idealna, najpierw dostanie film origin a potem będzie avengersem.
plus dodajmy do tego to ze Skye ma zbyt cienki charakter i wyglad..to musi byc ktos bardziej charakterystyczny. Piękna aktorka musi być, z fajnym i nawiązującym do komiksu charakterem no i wyglad oraz to cos co czyni ja ta postacia....
Akurat wygląd Skye to ma:D
Po prostu byłoby fajnie, gdyby świat serialu i filmów dzięki niej się tak mieszały.
tylko ze to idiotyczne.....a Skye wygladu nie ma, ona nie wyglada tak jak miss marvel powinna.
Yvonne Strahovski.....ONA POWINNA, WRĘCZ MUSI GRAC MISS MARVEL!
jak dla mnie to Twoja teoria jest calkiem logiczna i zaczynam myslec ze naprawde tak moze byc :) jakie moce miala miss marvel?
To tylko teoria, nic pewnego i raczej się nie spełni, ale zabawnie by było:)
Dzięki działaniu Psyche-Magnitrona, Carol otrzymała kopię zdolności kosmity z rasy KREE, Mar-Vella (ten obcy z serialu, który był zamknięty w szklanym pojemniku to najprawdopodobniej KREE) obejmujących nadludzką siłę i inne atrybuty fizyczne oraz tak zwany siódmy zmysł, pozwalający przewidywać zagrożenia. Mogła także zmieniać cywilne ubranie w kombinezon, który dawał jej możliwość latania. Przy drugiej ekspozycji na działanie Psyche-Magnitrona, jej fizyczne zdolności zostały zwiększone i zyskała naturalną zdolność latania, bez konieczności używania kombinezonu. Eksperymenty przeprowadzone przez Brood stworzyły esencjonalną więź między Carol, a białą dziurą gdzieś w imperium Shi'Ar, dzięki czemu uzyskała dostęp do praktycznie nieograniczonych zasobów energii, którą mogła dowolnie manipulować.