PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668019}

Agenci T.A.R.C.Z.Y.

Agents of S.H.I.E.L.D.
2013 - 2020
7,4 29 tys. ocen
7,4 10 1 28570
5,9 8 krytyków
Agenci T.A.R.C.Z.Y.
powrót do forum serialu Agenci T.A.R.C.Z.Y.

Nie oglądam agentów tarczy, ale miałam zamiar. Jednak czegoś nie rozumiem. Akcja serialu zaczyna się po wydarzeniach z "Avengers". Przecież agent Phil Coulson umarł w tym filmie... o co chodzi?

ocenił(a) serial na 8
Patrycja13_filmweb

Jak zaczniesz oglądać to się dowiesz czemu Coulson żyje. I tak to się dzieje po Avengers, ale jakoś w połowie pierwszego sezonu (chyba przed odcinkiem TAHITI) musisz obejrzeć tą drugą część Kapitana Ameryki (Zimowy Żołnierz) bo wydarzenia dzieją się w tym samym czasie i się trochę łączą.

ocenił(a) serial na 8
Ga_aba

Powiem Ci że serial jest na pradwę ekstra. Pierwszy sezon trochę słaby nie powiem, ale za to drugi petarda ;D

ocenił(a) serial na 7
Ga_aba

To wielkie dzięki za wyjaśnienie :)

użytkownik usunięty
Ga_aba

Raczej przed odcinkiem Turn turn turn. Z resztą się zgadzam.

ocenił(a) serial na 8

Napisałam "chyba". Ale to już nie ważne...

Patrycja13_filmweb

Skoro nie oglądałaś serialu to po co zadajesz pytania o Coulsona? To jak jakbyś zapytała, o czym opowiada serial ze szczegółami przed obejrzeniem - skoro oglądasz filmy to i to od razu bylo sie zabrac.

ocenił(a) serial na 8
Patrycja13_filmweb

Coulson umarł, ale został ożywiony na zlecenie Furiego za pomocą krwi obcego (chyba to był Kree) w projekcie T.H.A.I.T.I.

ocenił(a) serial na 8
Daroo_3

myślę, że trochę przegiąłeś ze spoilerem ;)

ocenił(a) serial na 8
sokoov

przeciez autorka sie spytala co sie stalo.... wiec jej opisalem. jesli nie chciala tego wiedziec to po co o to pytala?