PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668019}

Agenci T.A.R.C.Z.Y.

Agents of S.H.I.E.L.D.
2013 - 2020
7,4 29 tys. ocen
7,4 10 1 28570
5,9 8 krytyków
Agenci T.A.R.C.Z.Y.
powrót do forum serialu Agenci T.A.R.C.Z.Y.

[ http://www.youtube.com/watch?v=0yg_jaOPV_E ]. Nie tykaj Loli!

ash_williams85

Od razu widać że to tylko produkcja telewizyjna, ale bardzo chętnie obejrzę. Wiadomo już może kiedy będzie w USA premiera?

ocenił(a) serial na 8
MateuszS2010

Luke Cage dobrze się prezentuje. Założe się, że obejrzymy Iron Fista, i całą resztę która nie ma teraz szansy na solowe filmy z Punisherem na czele.

ocenił(a) serial na 3
ash_williams85

Zwiastun kiszkowaty, ale to tylko reklamówka. Czekam na premiere

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 3
barry4500

kozaczysz, jedno miasto, można to raz dwa rozwiązać bez syfu na filmwebie

ocenił(a) serial na 8
MeLegia

Jeszcze się zgubisz po na mieście jak odejdziesz sprzed komputera. Sam nie wpisałeś skąd jesteś, pewnie się nie chcesz przyznać, że ze Słoikowa.

ocenił(a) serial na 3
barry4500

nie odwracaj kota ogonem, ja ze śródmieścia najlepiej spotkać się w sobotę bo po meczu pały będą zajęte odstawieniem pyr na dworzec jak się chcesz po kozaczyć w realu to odpisz a jak nie to nie zawracaj głowy napinaczu z internetu

ocenił(a) serial na 8
MeLegia

To dawaj po meczu przy źródełku, albo lepiej na polance nad wisłą, pod mostem.

ocenił(a) serial na 3
barry4500

przypałowe miejsca grochów praga południe ratusz dobry dojazd ze stadionu i kameralne miejsce na załatwienie sprawy

ocenił(a) serial na 3
barry4500

no i co odważny człowieku ,pękłeś już przed monitorem?

ocenił(a) serial na 8
MeLegia

Nie będe za tobą jeździł godzine po mieście gimbusie. Mam ciekawsze rzeczy do roboty po zdobyciu mistrza. Wymiękasz z ustawki po meczu to bujaj wora.

ocenił(a) serial na 3
barry4500

jesteś nieogarniętym gamoniem bo gdybyś chciał się ustawić byś wiedział o tym że po meczu podwyższonego ryzyka robienie czegokolwiek na powiślu jest dość ryzykowne. Taki warszawiak. Jesteś po prostu leszczem bez charakteru- eot

ocenił(a) serial na 3
barry4500

"godzine po mieście"
Z torwaru na grochów :D pozdrowienia do otwocka

MeLegia

Dwóch młodych ludzi w podobnym wieku i podobnych zainteresowaniach, zamiast zostać przyjaciółmi chcą się bić z bezsensownego powodu, świat jest bez sensu :/

ocenił(a) serial na 3
Dregor

Fajnie by było, ale kolega się chce bić wśród tysięcy policjantów (może w pracy będzie i dlatego) więc raczej nic z tego nie będzie :( Tak to jest z napinaczami.

ocenił(a) serial na 8
MeLegia

To ty się zacząłeś napinać :D I wiadomo, że byśmy uważali czy nie ma psów, wymiękłeś i zwalasz na mnie :P

ocenił(a) serial na 3
barry4500

to ty chyba na meczu nie byłeś to raz bo nie wiesz co tam się działo, i ty byś uważał by na nich nie trafić haha dwa jak największy balas i kasztan bez honoru wyzywasz "z dupy" matke, a nawet frajer wie że matkę się zostawia w spokoju, po trzecie zapraszam teraz
Do tego wyskoczyłeś z ustawką przy źródełku, co pokazuje jak jesteś nieogarniętym człowiekiem, bo gdybyś się w pewnych klimatach orientował wiedziałbyś ze za ustawki przy źródełku byś i ty i ja dostali po łbie.

ocenił(a) serial na 3
barry4500

i jeszcze gadasz "wymiękłeś" człowiek który z torwaru na wiatraj jedzie godzine z takim tekstem wyskakuje co ty myslisz ze rzeczywistośc zaklniesz, zachowałeś sie jak pała, jesteś pewnie bieberowato podobnym pokemonem z rowerem

ocenił(a) serial na 3
barry4500

Zresztą twoja żelazna logika jest powalająca- iść się prac tam gdzie są pały z całego mazowieckiego, które chodzą/jeżdzą i zgarniają awanturników/pijących i uważać na nic. Powodzenia.

ocenił(a) serial na 8
MeLegia

No bo wymiękłeś, i jeszcze tłumaczysz się samemu do siebie pisząc 3 posty bo sie wydygałeś, że cie policja zobaczy 1000 metrów od stadionu w zaroślach. Tyle w temacie.

ocenił(a) serial na 3
barry4500

Zaklinaj dalej, może sam sobie uwierzysz. I jak mówie, ja jestem dalej chętny, teraz nie będziesz musiał świętować po meczu, i nie będziesz jechał godzine. Chcesz udowodnić że nie jesteś leszczem mocnym w internecie, to sie ustaw ale nie koło komendy.

MeLegia

Tydzień mija a obydwaj tylko kozaki w necie :)

ocenił(a) serial na 8
kamilx98

Teraz ty chcesz w jape dostać kamilx98?

ocenił(a) serial na 8
MeLegia

Sam jesteś koło komendy. Wydygałeś i sie już zamknij. Nikt ci nie kazał się ze mną bić w obecności psów, po chwili się rozchodzą.

ocenił(a) serial na 3
barry4500

nie szczekaj i nie napinaj sie a ustaw sie