[ http://www.youtube.com/watch?v=0yg_jaOPV_E ]. Nie tykaj Loli!
Od razu widać że to tylko produkcja telewizyjna, ale bardzo chętnie obejrzę. Wiadomo już może kiedy będzie w USA premiera?
Luke Cage dobrze się prezentuje. Założe się, że obejrzymy Iron Fista, i całą resztę która nie ma teraz szansy na solowe filmy z Punisherem na czele.
Jeszcze się zgubisz po na mieście jak odejdziesz sprzed komputera. Sam nie wpisałeś skąd jesteś, pewnie się nie chcesz przyznać, że ze Słoikowa.
nie odwracaj kota ogonem, ja ze śródmieścia najlepiej spotkać się w sobotę bo po meczu pały będą zajęte odstawieniem pyr na dworzec jak się chcesz po kozaczyć w realu to odpisz a jak nie to nie zawracaj głowy napinaczu z internetu
To dawaj po meczu przy źródełku, albo lepiej na polance nad wisłą, pod mostem.
przypałowe miejsca grochów praga południe ratusz dobry dojazd ze stadionu i kameralne miejsce na załatwienie sprawy
Nie będe za tobą jeździł godzine po mieście gimbusie. Mam ciekawsze rzeczy do roboty po zdobyciu mistrza. Wymiękasz z ustawki po meczu to bujaj wora.
jesteś nieogarniętym gamoniem bo gdybyś chciał się ustawić byś wiedział o tym że po meczu podwyższonego ryzyka robienie czegokolwiek na powiślu jest dość ryzykowne. Taki warszawiak. Jesteś po prostu leszczem bez charakteru- eot
Dwóch młodych ludzi w podobnym wieku i podobnych zainteresowaniach, zamiast zostać przyjaciółmi chcą się bić z bezsensownego powodu, świat jest bez sensu :/
Fajnie by było, ale kolega się chce bić wśród tysięcy policjantów (może w pracy będzie i dlatego) więc raczej nic z tego nie będzie :( Tak to jest z napinaczami.
To ty się zacząłeś napinać :D I wiadomo, że byśmy uważali czy nie ma psów, wymiękłeś i zwalasz na mnie :P
to ty chyba na meczu nie byłeś to raz bo nie wiesz co tam się działo, i ty byś uważał by na nich nie trafić haha dwa jak największy balas i kasztan bez honoru wyzywasz "z dupy" matke, a nawet frajer wie że matkę się zostawia w spokoju, po trzecie zapraszam teraz
Do tego wyskoczyłeś z ustawką przy źródełku, co pokazuje jak jesteś nieogarniętym człowiekiem, bo gdybyś się w pewnych klimatach orientował wiedziałbyś ze za ustawki przy źródełku byś i ty i ja dostali po łbie.
i jeszcze gadasz "wymiękłeś" człowiek który z torwaru na wiatraj jedzie godzine z takim tekstem wyskakuje co ty myslisz ze rzeczywistośc zaklniesz, zachowałeś sie jak pała, jesteś pewnie bieberowato podobnym pokemonem z rowerem
Zresztą twoja żelazna logika jest powalająca- iść się prac tam gdzie są pały z całego mazowieckiego, które chodzą/jeżdzą i zgarniają awanturników/pijących i uważać na nic. Powodzenia.
No bo wymiękłeś, i jeszcze tłumaczysz się samemu do siebie pisząc 3 posty bo sie wydygałeś, że cie policja zobaczy 1000 metrów od stadionu w zaroślach. Tyle w temacie.
Zaklinaj dalej, może sam sobie uwierzysz. I jak mówie, ja jestem dalej chętny, teraz nie będziesz musiał świętować po meczu, i nie będziesz jechał godzine. Chcesz udowodnić że nie jesteś leszczem mocnym w internecie, to sie ustaw ale nie koło komendy.
Sam jesteś koło komendy. Wydygałeś i sie już zamknij. Nikt ci nie kazał się ze mną bić w obecności psów, po chwili się rozchodzą.