PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668019}

Agenci T.A.R.C.Z.Y.

Agents of S.H.I.E.L.D.
2013 - 2020
7,4 29 tys. ocen
7,4 10 1 28569
5,9 8 krytyków
Agenci T.A.R.C.Z.Y.
powrót do forum serialu Agenci T.A.R.C.Z.Y.

Cóż..po obejrzeniu odcinka 4x01 troche mnie osłabiło. Oto mamy ghost ridera, zjawy londyńskiego metra..za chwile będzie flash, hulk.. a na koniec sezonu miś colargol i makowa panienka..o sorry..makowa panienka już jest dla Fitza tylko jeszcze trochę niekumata..ale ważne że ma wszystko na swoim miejscu..chyba. bo nie dane było zobaczyć heheh Trochę to wszystko staje się nudne.

ocenił(a) serial na 9
waga55

w tym roku wychodzi Doctor Strange i wprowadza magie do MCU, dlatego w tym sezonie klada nacisk na zjawiska nadprzyrodzone. inhumans nie pojda do konca w odstawke. emisja serialu w USA zostala przesunieta na 10 pm tzw. "death time slot" wiec tworcy wykorzystuja to, ze nie sa juz tak bardzo ograniczani przez kategorie wiekowa, ktora dzieki temu sie zmienila. na Flasha w serialu nie licz bo to inne universum, a Hulk jest zajety w Thor:Ragnarok. w komiksach LMD zawsze byly ogromna czescia SHIELD i dziwi mnie, ze umieszczaja je w MCU az 8 lat po debiucie SHIELD. w tym odcinku bylo troche duzo gadaniny ale to dlatego, ze ten odcinek mial pelnic funkcje "pilota" dla osob, ktore zaczynaja ogladac serial dopiero od tego sezonu.

ocenił(a) serial na 8
keteek

Troche mi bedzie brakowało Warda. No i tych dwoje co odeszli. Zobaczymy jak się rozwinie. Poki co ogladam Blindspot, Lucyfera i Wirusa. Dark Matter ma przerwe chyba dluga. I przymierzam sie do Agenta X :)

ocenił(a) serial na 9
waga55

Ja na razie jeszcze nie odczuwam braku Warda (w drugim sezonie nie bylo chyba przez 3 czy 4 odcinki z zrzęedu) ale za kilka odcinkow moge to odczuc. Dark Matter (aktualnie koncze drugi sezon ale wydaje mi sie, ze pierwszy byl troche lepszy) i Lucyfera tez ogladam (moze odrobine za duzo w nim watkow milosnych alei tak dobrze sie oglada). Od jakiegos czasu zabieram sie do ogladania Blinspot- mozesz cos o nim opowiedziec bez spoilerow?

ocenił(a) serial na 8
keteek

Pierwszy sezon Blindspot bardzo dobry. Trzyma w napięciu, dobra akcja, tajemniczość, zagadki krymi. Stapleton dość dobrze wykreował postać agenta fbi. Z resztą lubię go po serialu Kontra. Za dużo nie chce ci zdradzać, bo sam zobaczysz, ale serial wciąga. Drugi sezon..na razie po 2 odcinakach mam mieszane odczucia. Troche rozjasnili sytuacje po czym znów cofnęli do tego co było wcześniej i tak mieszają strasznie a głowna bohaterka J.Alexander to juz zgłupiała chyba do końca. W sumie to mi jej żal...jak obejrzysz to będziesz wiedzial :))) A Wirusa oglądasz?

ocenił(a) serial na 9
waga55

dzieki, zacheciles mnie. wirusa nie ogladam, wlasciwie to pierwszy raz slysze ten tytul.

ocenił(a) serial na 8
keteek

dobry jest wirus (strain) jak ktos lubi lekki horror i wampiry http://www.filmweb.pl/serial/Wirus-2014-685442

ocenił(a) serial na 8
keteek

Jak nie oglądałeś Kontry z Winchesterem i Stapletonem to ci polecam bo jest mega.

ocenił(a) serial na 8
keteek

2 odcinek troche lepszy juz napiecie trzyma w piętach :))