PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668019}

Agenci T.A.R.C.Z.Y.

Agents of S.H.I.E.L.D.
2013 - 2020
7,4 29 tys. ocen
7,4 10 1 28570
5,9 8 krytyków
Agenci T.A.R.C.Z.Y.
powrót do forum serialu Agenci T.A.R.C.Z.Y.

Nie mogę uwierzyć, że chcą nas pokarać kolejnym sezonem tego tragicznego serialu. Tego się oglądać nie da. Jednocześnie znacznie lepszy serial Agent Carter nie będzie kontynuowany. Żenada. Oczywiście wszystko rozbija się o oglądalność. Potwierdza to tylko że amerykańska telewizja stawia na filmy dla ćwierćmózgów.

ocenił(a) serial na 9
moshpit1984

nie chcesz to nie ogladaj- proste, jak dla mnie AoS sa swietni

ocenił(a) serial na 9
moshpit1984

Po pierwsze chyba Agentka Carter
Po drugie - chyba żartujesz...

ocenił(a) serial na 8
Morgh

Chyba jednak Agent Carter (angielski tytuł)

ocenił(a) serial na 9
odek222

No tak... biorąc pod uwagę, że podforum nosi nazwę "Agenci T.A.R.C.Z.Y", a nie "Agents of S.H.I.E.L.D.", założyłem, że posługujemy się polskimi tytułami - mój błąd...

ocenił(a) serial na 9
moshpit1984

Eeee tam, fajnie jest. Nie jest to najlepszy serial jaki oglądałem, to po prostu typowy Marvel. Chociaż nietypowy bo w porównaniu z filmami sporo tu gadania, a nie tylko bezustanna walka. Prócz pierwszej połowy 1 sezonu która jest fatalna jest dobrze.

Jacek112PL

Nie przebrnąłem przez pierwszą połowę pierwszego sezonu bo prezentowała tak niski poziom, że oczy mnie bolały i mózg się gotował od oglądania i słuchania tych wypocin. A najbardziej bolało oglądanie plastykowej twarzy Chloe Bennet haha. Szacun - trzeba być na prawdę wytrwałym by przez to przebrnąć.

ocenił(a) serial na 9
moshpit1984

No to nie dziwię się, że tak narzekasz ;) Przebrnij przez tą pierwszą połowę sezonu i uwierz, że od tego czasu serial prezentuje bdb poziom.

ocenił(a) serial na 7
Netehor

Chwila... Czyli on ocenia CAŁY, liczący cztery sezony serial po obejrzeniu kilku odcinków? W takim razie raczej ciężko traktować go poważnie, bo najzwyczajniej w świecie nie ma pojęcia, o czym mówi. Ciekawe, czy "Agentki Carter" obejrzał dwa sezony (w którym drugi zaliczył jednak spadek jakościowy), czy wystawia swoją opinie po pierwszych dwóch odcinkach ;)

moshpit1984

Plastikowej?
Toż to ładna osoba jest

moshpit1984

ale nikt ci nie karze tego ogladac, wiec swoje jęki zachowaj dla siebie

mania19

Nie mów mi jak mam żyć.

ocenił(a) serial na 9
moshpit1984

zyj sobie jak chcesz ale nie narzekaj na cos o czym nie masz pojecia, narzekasz ze Agents of Shield dostana kolejny sezon, nawet jednego sezonu nie obejrzales, troche to zalosne

keteek

Nie marudź.

ocenił(a) serial na 10
moshpit1984

XDDD. Oglądnij resztę i zmień ocenę ^^

aneta38200

Może kiedyś znajdę czas.

ocenił(a) serial na 10
moshpit1984

xDDDDDD

moshpit1984

Agentka Carter nigdy nie była lepsza