Przebrnij przez pierwsze odcinki, które są stosunkowo nudne dla osób które są starsze.
Przebrnęłam i tkwię ucieszona serialem. ;) Oby rozkręcali akcję tak dalej, a będzie dobrze.
No i Deathlok. <3
Rzeczywiście musisz być strasznie starą osobą skoro podoba Ci się ten serial...
Wygląd tego "pałer rejndżersa" wywołuje tylko wybuch śmiechu i politowania dla twórców.
Za to Ty musisz być bardzo dojrzałą osobą skoro trolujesz na forum. :) Z politowaniem czyta się takie posty jak Twój, które deprecjonują gust innych osób. Musisz być bardzo smutnym człowiekiem, skoro zamiast cieszyć się i radować wspólnymi pasjami i podobnym gustem ze swoimi przyjaciółmi, postanowiłeś wylewać swój żal i gorycz na forum przed obcymi ludźmi. Współczuję Ci i mam nadzieję, że to się kiedyś zmieni. Pozdrawiam.
Jestem bardzo wesołym człowiekiem. Cieszę i raduję się wspólnymi pasjami i podobnym gustem ze swoimi przyjaciółmi. W między czasie piszę negatywne i pozytywne komentarze na tym forum. Nie od dziś wiadomo, że ten serial jest dla dzieci.
Ależ nie musisz się przede mną tłumaczyć. Mam tylko nadzieję, że kiedyś proporcje radości i smutku w Twoim życiu się zmienią. Że więcej czasu poświęcisz przyjaciołom i pasjom a mniej obrażając gusta innych ludzi. Być może jesteś taki, jak siebie opisujesz, wesoły i radosny. Ja piszę tylko to co widzę. A widzę tylko zgorzkniałego człowieka, który naskakuje na innych. Dlatego mam nadzieję, że odnajdziesz kiedyś szczęście i nie będziesz już musiał trolować. Jeszcze raz pozdrawiam.
Nie tłumaczę się. Napisałeś, że jestem smutny, odpowiedziałem, że jestem wesoły. Piszesz to co widzisz ?? . Widzisz dwa zdania, z czego pierwsze może wydawać się trochę obraźliwe. Mnie po prostu rozśmieszyło pierwsze zdanie autora tematu, który mówi, że pierwsze odcinki mogą wydawać się nudne dla starszych widzów, kiedy to cały serial jest przeznaczony dla dzieci. Założyłem, że numer 93 to rok urodzenia, całość więc jeszcze bardziej mnie rozśmieszyła. Chyba za dużo się śmieję jak na zgorzknialca.
Powiem krótko: Jeśli ktoś zachowuje się jak cham i mówi, że jest kulturalny to bynajmniej nie jest kulturalny. ;) Czyny a nie słowa świadczą o człowieku. Nikt Ci nie broni śmiać się z ludzi, naśmiewać się z ich wieku czy gustu. Jednak taka postawa świadczy tylko o Tobie. Być może, gdy dojrzejesz to zrozumiesz, że ludzie różnią się od siebie zarówno wiekiem jak i gustami. Nie wszyscy są jak Ty... i całe szczęście. Pozdrawiam serdecznie. :*
Nigdzie nie napisałem, że jestem kulturalny. Jesteśmy na forum. Tutaj słowa świadczą o człowieku. Nie śmieję się z wieku autora. Na tym portalu są przypadki chamstwa dużo gorsze niż moje wypowiedzi. Kompletnie mnie nie zrozumiałeś, być może to moja wina.
Dla fanów Marvela to gratka drogi.. prokuratorze. Nadal tkwię w przekonaniu że serial będzie czasami nawiązywał do filmów. ;) A filmy Marvela do serialu. Jeśli się tobie moja wypowiedź nie podoba, to spieprzaj i nie odzywaj się. Muah :*
Po obejrzeniu 6 odcinków, stwierdzam, że serial zaczął się rozkręcać od 5 odcinka. 1 odcinek był dobry, drugi na podobnym poziomie, a 3 odcinek najsłabszy z tych sześciu, które obejrzałem.
Od piątego odcinka widać już wyraźnie, że serial zmierza w innym kierunku niż "sprawa tygodnia" i robi się naprawdę fajnie. Pierwsze cztery odcinki obejrzałam na bieżąco i zrezygnowałam, bo wszechobecna nuda mnie przytłoczyła. Dopiero przedwczoraj, zachęcona pozytywnymi komentarzami, zaczęłam nadganiać sezon i dziś jestem już po najnowszym odcinku, więc to coś znaczy. Nawet zaangażowałam się emocjonalnie i przywiązałam do bohaterów, więc teraz już nie ma odwrotu.