PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668019}

Agenci T.A.R.C.Z.Y.

Agents of S.H.I.E.L.D.
2013 - 2020
7,4 29 tys. ocen
7,4 10 1 28570
5,9 8 krytyków
Agenci T.A.R.C.Z.Y.
powrót do forum serialu Agenci T.A.R.C.Z.Y.

Warto sięgnąć po ten serial?

ocenił(a) serial na 10
Nozix

jeżeli lubisz science fiction to nie widzę przeszkód ;)
więc polecam :)

ocenił(a) serial na 8
black_wolfie

Bardzo lubię science fiction i do tego uwielbiam wszelakie ekranizacje komiksów Marvela i DC Comocs. Za serialik w takim razie muszę się zabrać :) Dzięki serdeczne za odpowiedź :)

ocenił(a) serial na 6
Nozix

Naszykuj się tylko na strasznie drętwych aktorów.
No i technobełkot.
Historia i efekty to główne zalety.

ocenił(a) serial na 3
Nozix

A ja odpowiem, że nie warto. Ja oglądam tylko dlatego, że do porannej kawy przed pracą potrzebuję czegoś, co mnie obudzi szybko i skutecznie.
Większość odcinków jest nudna i przegadana. Bohaterowie są drętwi i (w większości) bardzo irytujący. No i marvelowego efekciarstwa praktycznie nie ma.

ocenił(a) serial na 10
Pinokio1983

no tak tylko że jeżeli ktoś się mocno wciągnął w marvela to i to obejrzy gdyż wyjaśnia i rozwija wiele wątków
ale też nie przesadzajmy widziałam gorsze seriale i filmy może to nie jest ten epicki łomot co w iron manie czy avengers ale też nie jest zły :)
po prostu zależy od gustu :)

ocenił(a) serial na 3
black_wolfie

Ja filmowe uniwersum Marvela uwielbiam, a tą produkcją jestem zażenowany ;)

ocenił(a) serial na 10
Pinokio1983

no cóż nie powiem jakością nie grzeszy ale sam pomysł serialu o agentach mi się podoba :)

Pinokio1983

A ja sądzę, że od około 5-6 odcinka zaczęli brać się w garść, co najlepiej widać dopiero od 10 odcinka wzwyż. Serial robi się coraz ciekawszy i dzięki niektórym wątkom nie muszę już się zmuszać do seansu.

ocenił(a) serial na 10
Peeves

owszem bo jak dla mnie już od odcinka 13 ogląda się przyjemnie, a nawet powiem więcej z niecierpliwością oczekuję na odcinek 16 ;)

ocenił(a) serial na 8
Nozix

Serial na początku był nierówny, dobre odcinki przeplatał kiepskimi, ale właśnie od 12, 13 odcinka zaczął być naprawdę dobry. W końcu zaczęto sięgać po komiksowe postacie, powstały ciekawe pytania, intrygi - obecnie jest naprawdę dobrze.

ocenił(a) serial na 9
Frieza

ja polecam

ocenił(a) serial na 10
Nozix

Zakończyłem oglądanie na 5-tym odcinku, bo stwierdziłem, że nie dam rady więcej. Więc pytanie moje jest, czy powinienem jednak wrócić do oglądania i to nadrobić? Czy serial wskoczył na odpowiedni poziom?

Rincenwind

od 10 odcinka, wszystkie odcinki łączą się w całość i cały serial będzie silnie powiązany z tym co dzieje się w nowej części kapitana ameryki, jest intryga, komiksowe postacie i tajemnice, więc jest ok.

Nozix

Nie. Oglądam tylko i wyłącznie ze względu na związek z MCU. Gdyby nie to, już dawno porzuciłbym to w cholerę.