PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668019}

Agenci T.A.R.C.Z.Y.

Agents of S.H.I.E.L.D.
2013 - 2020
7,4 29 tys. ocen
7,4 10 1 28570
5,9 8 krytyków
Agenci T.A.R.C.Z.Y.
powrót do forum serialu Agenci T.A.R.C.Z.Y.
ocenił(a) serial na 10
Bartonson12

Najpierw naucz się odliczać, bo to co robisz to liczenie. ;)

ocenił(a) serial na 9
Assassinek

No cóż. Nie moja wina że nie znam dokładnej daty cancela. Stawiam że pożyje dwa pełne sezony. Trzeciego nie dadzą rady zrobić, chyba że będzie to samo co z ,,Arrow'', ale wątpie, bo strzała pierwszy sezon miała dobry.

Bartonson12

dobry? Pierwszy sezon był średni.

ocenił(a) serial na 9
The_Fallen

Ja się przy pierwszym sezonie bawiłem bardzo dobrze. Przynajmniej przy jego drugiej połowie( pierwsza była średnia ). Może to dlatego że u mnie DC góruje na Marvelem. W każdym bądź razie te pierwsze odcinki Arrowa jeśli porównamy z tymi Agentów i tak wypadają milion razy lepiej. Gdyby wyrzucili wszystkich dzieciaczków z tej produkcji, i dali kogoś porządnego dla Coulsona, zrobiłoby się o wiele ciekawiej.

Bartonson12

Przyznam ci rację , dziecinada na całego.

ocenił(a) serial na 3
The_Fallen

Wciąż- jeden odcinek z potyczką Dark Archera z Arrowem zjadał na śniadanie cały niewypał zwany "Marvel's Agents.."

MeLegia

to troche tak

ocenił(a) serial na 4
The_Fallen

2 sezon od 4 odcinka jest o niebo lepiej :)

kuchnia1910

wiem bo ogladam

ocenił(a) serial na 8
Bartonson12

Optymista z ciebie:) Wg mnie jak drugi sezon powstanie to będzie cud.

fabian103

liczę ze jednak nie zrobią tego fanom Marvrla durny serial głupie dialogi i drewniane postacie - niech kończą ta pomyłkę

Bartonson12

Też się bawiłam dobrze, ale 2 sezony to nie byłoby źle. Fajnie, że istnieją serie mające potencjał i popularność na 7, 8 czy 10 sezonów ale większość seriali ma właśnie 1-3 i to nie jest aż tak zły wynik :).

barney_w_spodnicy

Czekaj chyba jednak nie ujęłam tego wystarczająco jasno - nikt ani widzowie ale twórcy a już na pewno nie ja chyba od pierwszego usłyszenia o pomyśle nie pomyślał, że Agenci będą jakimś wysoko jakościowym serialem, który przeżyje 5 sezon i dalej. Spodziewałam się takiego trochę dziecinnego serialu, któremu od początku będą wróżyć koniec i może dlatego nie jestem zawiedzona i dobrze się bawię.

ocenił(a) serial na 9
barney_w_spodnicy

Nikt się nie spodziewał? Żartujesz sobie ze mnie? Gdzie nie wszedłem o tym serialu pisało się jako pogromcy Smallville który będzie ciągnął to uniwersum przez naście lat. Złe opinie były dopiero po pierwszym odcinku. Ale czego się można było spodziewać, w końcu to Marvel. Udał im się jeden Iron Man i oczywiście trzeba ciągnąć uniwersum przez następne lata bez sensu...

ocenił(a) serial na 7
Bartonson12

Tu się nie zgodzę, dla mnie kilka filmów Marvela było bardzo dobrych, jeśli nie rewelacyjnych (Avengers, Iron Man, Thor 2), a reszta przynajmniej trzyma poziom.