PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668019}

Agenci T.A.R.C.Z.Y.

Agents of S.H.I.E.L.D.
2013 - 2020
7,4 29 tys. ocen
7,4 10 1 28570
5,9 8 krytyków
Agenci T.A.R.C.Z.Y.
powrót do forum serialu Agenci T.A.R.C.Z.Y.

Serial po obiecującym początku które było wielkim BUM teraz trochę zwolnił ale nie ciągnie się tak jak pierwszy sezon który dopiero nabrał rozpędu gdzieś koło 15 odcinka :) tutaj co odcinek jest ciekawie bo mamy parę tajemnic i spraw do wyjaśnienia: Ojciec Skye, Znaki które rysuje Coulson i Obelisk. Trochę jest męczące te igraszki między Hydrą a Tarczą i ich ciągłe powlekanie w następnych odcinkach. Ale dzięki temu nie nudzimy się. Aktorsko jest poprawa w szczególności aktor grający Warda :) a co wy uważacie ? Rozwikłają wszystkie zagadki do końca sezonu czy tak jak w przypadku LOST będzie klapa w finale ?

Kolejorz168

Dobry serial. Dobrze dobrani aktorzy. Szkoda, że Grant Ward ( Brett Dalton ) okazał się z hydry. Ale musieli jakoś przyciągnąć naszą uwagę. Aktor gra świetnie nie mam żadnych zastrzeżeń, do niego i innych.

Mam pytanie co za opaskę nosi Sky? Czy to " sony griffin sleep sport band "?

bob20

Właśnie tego do końca nie jest pewien czy to ta opaska

Kolejorz168

Jak dla mnie genialny serial. Może tak go odbieram, bo uwielbiam historie o Superbohaterach. Mam tylko nadzieję, że jeśli nie skończą tej serii wyjaśnieniem, to będzie dalsza seria. Oczywiście oglądalność musi się utrzymać na odpowiednim poziomie.