PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668019}

Agenci T.A.R.C.Z.Y.

Agents of S.H.I.E.L.D.
2013 - 2020
7,4 29 tys. ocen
7,4 10 1 28541
5,9 8 krytyków
Agenci T.A.R.C.Z.Y.
powrót do forum serialu Agenci T.A.R.C.Z.Y.

Simmons - 3 sezon

ocenił(a) serial na 8

Podobno Simmons w 3 sezonie jest "bardziej niż martwa"

Tak mówi najnowszy news o Agentach na Filmwebie. Mam nadzieję że ona żyje. Stwierdzenie "bardziej niż martwa" może znaczyc niekoniecznie śmierć, a koniec Simmons, i początek Moonstone - tak jak to spekulują Ci co serial oglądają

ocenił(a) serial na 10
Aiden19

"Potem podliczał punkty, a bohater, który dostał ich najwięcej, miał umrzeć. Przy fotografii aktorki Elizabeth Henstridge (Jemma Simmons) widniały słowa "bardziej niż martwa".
Może chodzi im o to, iż dostała tyle punktów że jest bardzo pewne że zginie.
Mam nadzieje że to znaczy coś innego i faktycznie serialowa Jemma przejdzie jakąś transformację lub coś podobnego.
Usunięcie tej postaci/aktorki z serialu będzie niepowetowaną stratą i przy okazji stracę moją ulubioną postać w tym serialu.

ocenił(a) serial na 8
kuba000078

No właśnie, jeśli ją uśmiercą, to ja ich uśmiercę. Simmons jest zbyt dobrą postacią, żeby sie jej pozbywać.

Aiden19

Ogólnie patrząc na instagram aktorki oraz Chloe (odtwórczyni Skye), sporo tam "Jemmy". Być może jakiś czas jej nie będzie, ale wróci (dobry punkt, dla drugiej połowy sezonu, jak miało to miejsce ze Skye).

ocenił(a) serial na 9
Aiden19

teleporter (cholera zapomniałem imienia :<) mówił że ten kamień jest zabójczy dla inhumans, czyli jak dla mnie Jemma będzie zmieniona coś w stylu Macka i będzie zabijać inhumans?

ocenił(a) serial na 8
krusader

Będzie chyba pod kontrolą kamienia, tak sądzę. Ale przekonamy sie o tym już za miesiąc mniej więcej

ocenił(a) serial na 10
Aiden19

o co chodzi z tym Moonstone, będzie ktoś tak dobry i mi wyjasni? :)

ocenił(a) serial na 8
SaiRIthy

Z tego co wyczytałem na forum, to kamień stworzony przez Kree, po uznaniu Inhumans za niewypał. Jeśli źle myślę, to niech ktoś mnie poprawi :)

ocenił(a) serial na 10
Aiden19

faktycznie coś pod koniec 2 sezonu chyba było wspominane, teraz sb przypominam, dzięki :D

ocenił(a) serial na 8
SaiRIthy

:D Spoxo

ocenił(a) serial na 6
Aiden19

Co w końcu wciągnęło Jemmę? Gravitonium czy coś innego? Bo jak to pierwsze to mam podejrzenia co będzie w 3 sezonie ;)

ocenił(a) serial na 8
Blacky21v

Jemmę wciągnął kamień stworzony przez Kree, z tego co wiem, przeznaczony do likwidacji Nieludzi

ocenił(a) serial na 6
Aiden19

Wiem już ;) Obejrzałem sobie ponownie odcinek ''Scars''. Czyli teraz Jemma zapenie będzie maszyną do zabijania Inhumans'ów xD

ocenił(a) serial na 8
Blacky21v

Prawdopodobnie tak :)