PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668019}

Agenci T.A.R.C.Z.Y.

Agents of S.H.I.E.L.D.
2013 - 2020
7,4 29 tys. ocen
7,4 10 1 28570
5,9 8 krytyków
Agenci T.A.R.C.Z.Y.
powrót do forum serialu Agenci T.A.R.C.Z.Y.

Czy dalej jest warto oglądać?Bo jak dla mnie 1 sezon to była totalna klapa.

ocenił(a) serial na 9
aron_4

Skoro cały pierwszy sezon dla ciebie był słaby to chyba szkoda żebyś marnował swój czas.

michal98_filmweb

No a nie był?Z 3 odcinki były bardziej wciągające ,reszta to bajka dla nastolatków.A agent Ward to w filmach playboya dla dorosłych powinien występować a nie akcji.Oglądalność także kiepska i spada coraz bardziej.

aron_4

A co cię obchodzi oglądalność serial ma się tobię podobać a nie zwracasz uwage na innych co oni oglądają, ja z niecierpliwością czekam co tydzień na nowy odcinek SHIELD , serial super :)

kKahlan

Nie napisałem ,że mnie obchodzi tylko zasugerowałem.Serial nie jest super bo do tego mu bardzo dużo brakuje,to jest tania nisko budżetówka.

ocenił(a) serial na 7
aron_4

Pierwsza połowa 1 sezonu była rzeczywiście bardzo słaba. Nawet zastanawiałem się czy warto dalej oglądać, ale cieszę się, że obejrzałem sezon do końca, bo ostatnie odcinki były naprawdę całkiem niezłe. Nie miałem wielkich oczekiwań wobec 2 sezonu, ale po 5 odcinkach jestem bardzo pozytywnie zaskoczony. Zapowiada się naprawdę interesujący sezon. Każdy kolejny odcinek jest lepszy od poprzedniego. Jak na razie poziom jest zdecydowanie wyższy niż w pierwszym sezonie. Dlatego też zmieniłem ocenę z 7 na 8. :)
Ja osobiście polecam.

qiks33

I to jest komentarz interesujący jak i zachęcający.Pozdrawiam;)

ocenił(a) serial na 8
aron_4

jest lepszy, mimo tej samej ilości humoru jest mroczniejszy no i agenci używają już nie tylko tych ogłuszaczy ale też ostrej amunicji więc trupy też się ścielą.

ocenił(a) serial na 6
aron_4

Serial prezentuję obecnie(zresztą końcówka pierwszego sezonu również) podobny poziom co Arrow, które oceniłeś na 7. Na prawdę, i jeśli ktoś ma inne zdanie to zarzucę mu uprzedzenia.

ocenił(a) serial na 10
aron_4

Mi tam się podobał 1 sezon i teraz 2, który jest lepszy.
Ale nie wiem, czy jest sens żebyś marnował czas, skoro wg ciebie jest tak słaby, że dałeś mu 2.

Agness_92

Na tyle właśnie zasłużył.Dopiero w końcówce zaczęło się coś dziać.Nie wywołał u mnie tego co inne seriale - z niecierpliwością czekanie na następny odcinek.Jak dla mnie był za łagodny i młodzieżowy.Taka bajka.

ocenił(a) serial na 8
aron_4

Serial jest ciekawym dopełnieniem do Universum, mamy tutaj wątki po Thor 2 oraz to co dzieje się w Zimowym Żołnierzu tyle, że od wewnętrznych struktur S.H.I.E.L.D. Mimo, że bardziej cenię sobie Universum DC to według mojej oceny serial trzyma poziom i jak na serial jest zrobiony przyzwoicie, ode mnie dostaje solidnie mocną 7.

ocenił(a) serial na 8
aron_4

Jak pierwszy sezon Ci nie podpasował, to olej drugi. Ciągle ten sam klimat i poziom.

sokoov

Czyli niestety żaden co najwyżej przeciętny.

ocenił(a) serial na 8
aron_4

Nie słuchaj sokoova, drugi sezon jest absolutnie lepszy niż pierwszy, zmieniła się praktycznie połowa obsady, dobrzy stali się źli, a źli dobrzy, rozpoczęto wiele nowych wątków, posklejano ten serial do kupy i naprawdę przyjemnie się teraz ogląda. Sam miałem dość serialu w pierwszym sezonie, ale pod koniec się rozkręcił, a drugi sezon od pierwszego odcinka trzyma wysoki poziom i razem z Gotham to najlepszy serial komiksowy obecnie. Zacznij od drugiego sezonu i przekonaj się sam.

Frieza

Ok.Dzięki za info.

Frieza

Gotham to obecnie wychodzi ponad wszystko.Ani Flash,ani Arrow a tym bardziej Marvel nie ma z nim szans.Jeśli dalej będzie się tak rozwijał to zdeklasuje całkowicie te seriale.

ocenił(a) serial na 8
aron_4

Gotham wymiata i nie było jeszcze złego odcinka, każdy jest świetny i wprowadza coś nowego, to zdecydowanie najlepszy serial komiksowy jaki leci. Ale drugi sezon Agentów też doceniam, bo naprawdę złożyli to do kupy i trzyma wysoki poziom.
Co do reszty, to lubię Arrow, choć trzeci sezon jest jak na razie kiepski, ci sami źli co w poprzednich sezonach, niesamowicie nudne odcinki bez pomysłu, do tego ta depresyjna atmosfera, bleh, a tak pierwszy i drugi sezon były dobre.
Constantine nieźle nawet zaczął, właśnie biorę się za drugi odcinek, a Flash ssie po całości i mam nadzieję, że wywalą scenarzystów na zbity pysk, albo zdejmą ten serial z anteny, bo to wola o pomstę do nieba jak to jest beznadziejne.
Teraz czekam na Daredevila bo zapowiada sie na fajną mroczną opowieść zupełnie nie w stylu Marvela.

Frieza

Machnę wszystkie odcinki agentów z drugiego sezonu i zobaczymy czy jest taka poprawa jak mówisz.Co do Flasha to się zgadzam muszą coś zmienić bo jak nie to poleci po 1 sezonie.Arrow?Jak na razie sezon zaczął się bez rewelki tak jak piszesz za dużo depresyjnej atmosfery no i ta Laurel, której mam już serdecznie dość,.A Gotham?Coś pięknego.

ocenił(a) serial na 8
aron_4

Laurel też mnie wnerwia, jej rola ogranicza się do robienia wściekłej miny, obrywaniu po pysku i płaczu.
Właśnie czytam, że Daredevil od Marvela będzie w PG 16, czyli będzie krwawo i brutalnie, co już czyni ten serial ciekawym.

Frieza

Mnie denerwuje brak w tych serialach słów na k i na ch itp itd.Tylko cholera i cholera jak w jakiś bajkach dla dzieci,nie chodzi mi o to żę przekleństwo to + filmu tylko czasem są takie sytuacje ,że bohater aż powinien,.Mam nadzieję że mniej więcej wiesz o co mi chodzi.A Gotham jak będzie trzymał poziom to kilka dobry sezonów będzie.Tym bardziej ,że jeszcze pojawić się mają Joker ,Strach na Wróble czy Dwie Twarze.Więc postaci i akcji powinno być na dobrych kilka sezonów,byleby film był utrzymany cały czas w tym samym stylu.Miłej nocy,pozdrawiam.