PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668019}

Agenci T.A.R.C.Z.Y.

Agents of S.H.I.E.L.D.
2013 - 2020
7,4 29 tys. ocen
7,4 10 1 28569
5,9 8 krytyków
Agenci T.A.R.C.Z.Y.
powrót do forum serialu Agenci T.A.R.C.Z.Y.

Brak mi tych kochasiów serial stracił na tej stracie mogli by dalej służyć np zrobić im operacje plastyczne i zmienić twarze skoro oni jako oni mają ban od prezydenta, Skye tak się wściekała na tatusia teraz używa imienia swojego i się burzy jak ktoś Skye do niej powie ja jestem Daisy do tego co sezon to nowa fryzura w 1sezonie wyglądała chyba najkorzystniej

ocenił(a) serial na 9
martaksp_87

Widac, ze nie znasz komiksow. W komiksach formalnie byla znana jako Cory Sutter, gdy poznala swoje realne nazwisko zaczela go uzywac. To samo zrobili w serialu. Jesli chodzi o fryzure tworcy staraja sie w ten sposob zobrazowac droge jaka pokonuje aby stac sie taka pelna Quake z komiksow, widzimi jak zmieniaja sie jej cechy, jak ta postac dojrzewa az bedzie w stanie przewodzic Secret Warriors, byc czlonkiem Avengersow i dyrektorem SHIELD. Chociaz jej serialowa geneza rozni sie od tej komiksowej- tam byla jedynym inhumanem, ktory urodzil sie z mocami (aktywowaly to eksperypenty jej ojca na matce gdy ta byla w ciazy), miala 17 lat jak dolaczyla do SHIELD oraz byla jedynym znanym agentem obok Furego z 10 poziomem uprawnien w SHIELD.
Jesli chodzi o Bobbi i Huntera to dostali wlasny serial Most Wanted, a jakos musieli usprawiedliwic ich brak w Agents of SHIELD dlatego to zrobili, tak jak zrobili. Dodatkowo operacje plastyczne moglyby dac nie za duzo poniewac mimo tej ich technologii odciskow palcow ani DNA nie da sie zminic wiec nadal daloby sie ich powiazac.

ocenił(a) serial na 9
martaksp_87

w dodatku skye od poczatku serialu szukala informacji na swoj temat wiec mozna bylo sie domyslic, ze bedzie chciala uzywac realnego imienia i nazwiska. simmons tez zmienia co sezon fryzure ale u niej to niej az tak widoczne. jesli chce sie krytykowac fabule warto znac chociaz odrobine komiksy ;)

ocenił(a) serial na 10
keteek

a wiesz może gdzie można czytać te komiksy po polsku, albo nawet po angielsku?

ocenił(a) serial na 9
FrajeroPospolito

mozna sprowadzic z zagranicy albo mozesz poczytac na roznych angielsko-jezycznych stronach o konkretnych postaciach