Ja płakałam na jego śmierci w avengers więc cieszę się, że jednak przeżył :) Nie mogę doczekać się serialu, gdyż aktor
jest przeuroczy xD
Przed? Mi się wydaje, że akcja ma miejsce po "The Avengers", nawet w zwiastunie widzimy nawiązania do bitwy o Nowy York ;)
Rany ludzie uspokójcie się... Nie no dobra też się cieszę, że przeżył!
Z tego co wiem akcja serialu ma się dziać po "The Avengers" są ku temu przesłanki w najnowszym spocie tam gość mówi, że wie, że agent Coulson zginął w akcji, a potem z cienia wychodzi właśnie Coulson...
Sądzę, że wynika to z tego, że Phil miał zginąć w Avengers naprawdę, ale potem ktoś wpadł na pomysł nakręcenia serialu w którym to mógłby się pojawić pan agent, aktor się zgodził i na pewno jakoś to wyjaśnią w serialu...
Ja się też zastanawiam czy pojawią się chociaż na chwilę Czarna Wdowa i Hawkeye ;)
Heh przypomniała mi się akcja "Save Carson Beckett" z Stargate: Atlantis... na szczęście w takich produkcjach twórcy mogą sobie pozwolić na takie zabiegi. Kogoś ukatrupią, potem jakieś czary mary, użycie super technologii lub jednego i drugiego i bam gościu żyje... Ja się tam cieszę, że SHIELD będzie miał swój serial :D
Wystarczy przeczytać wiadomości o serialu http://www.filmweb.pl/news/SPOILER%3A+Jak+wr%C3%B3ci+do+%C5%BCycia+agent+Coulson +z+%22Avengers%22-95245