PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668019}

Agenci T.A.R.C.Z.Y.

Agents of S.H.I.E.L.D.
2013 - 2020
7,4 29 tys. ocen
7,4 10 1 28570
5,9 8 krytyków
Agenci T.A.R.C.Z.Y.
powrót do forum serialu Agenci T.A.R.C.Z.Y.

Jeżeli ktoś po kilku odcinkach 1 sezonu odpuści oglądanie serialu, to tak naprawdę dużo nie straci. Bo sprawa wygląda tak:

1 sezon - początek mało wciągający, potem dużo lepiej, kolejne tajemnice, ciekawy rozwój sytuacji aż do finału.
2 sezon - ciekawy początek po bardzo dobrym finale poprzedniego odcinka, do 9 odcinka tendencja spadkowa. Teraz oglądam 13 odcinek 2 sezonu i już mam świadomość, że mogę nie dokończyć sezonu ze względu na szereg idiotyzmów, klisze i nudne dialogi. Szkoda. Z 9/10 na początku serialu spadła ocena do 6. Jeżeli dalej będzie źle, to 3 sezonu nie ruszę.

Unibet_78

Ja ogólnie oceniam drugi sezon gorzej niż pierwszy sezon, nawet patrząc jako całość, a nie tylko drugą połowę. Nie chcę Ci psuć zabawy, ale po obejrzeniu całego drugiego sezonu mogę stwierdzić, że po 13 odcinku lepiej nie będzie. Mam nadzieję, ze w trzecim sezonie powrócą do stylu z drugiej połowy pierwszego sezonu.

ocenił(a) serial na 7
blindoln

Dzięki, wczoraj skończyłem oglądać.... sam finał dość ciekawy, spodobało mi się, że w końcu wyjaśniło się co to KREE. Ja nie jestem komiksowym fanem, zatem to jest dla mnie satysfakcjonujące. Wyjaśniło wiele wątpliwości z całego Universum.