Ward i Fitz faktycznie nieźli. Ward jest w końcu czymś więcej niż kawałkiem drewna.
Dobrze prowadzony wątek Skye. Musi być gotowa żeby zabijać i akurat teraz wyszło że musiała skasować kogoś kto w sumie nie był zły tylko wykorzystywany. Ciągle nas kuszą historią jej rodziny, mam nadzieje że się opłaci.
Sprawdziły się oczekiwania kilku użytkowników co do Simmons. Praca pod przykrywką jest dla niej całkowicie nową sytuacją i ciekawe jak sobie z tym poradzi.
Na minus: Rozśmieszył mnie wygląd laboratoriów hydry. Gościu co zamawiał sprzęt chyba powiedział "jesteśmy organizacją zła więc nasze fartuchy w laboratoriach nie będą białe (jak wskazuje logika) ale czarne. Bo jesteśmy organizacją zła i już". No i dziwne że Hydra ma swoje logo wszędzie. Czy Al Quida też ma swoje logo na skrzyniach, sprzęcie i kubkach? :)
heheheeh...
Pewnie też. :D
I nazywajmy rzeczy po polsku, ponieważ mieszkamy w Polsce. "Al-Kaida" :)
alkuida (tudzież alkuaida ) to trochę dziwne określenie...
Jak rozpętać awanturę online?
1. Napisz swoją opinię;
2. Czekaj...
Szczerze mówiąc to nie wiedziałem jak się piszę nazwę tej organizacji i nie chciało mi się wtedy sprawdzić. Ale faktycznie Al-Kaida. Chociaż, jak wpakują mi samolot w blok to nie będzie robiło mi różnicy jak się nazywają.
"Jak rozpętać awanturę online?
1. Napisz swoją opinię;
2. Czekaj..." - a to w jakim kontekście? Spodziewasz się zażartej debaty na temat polszczyzny? :)
No, ja też się nie doczekam. Co prawda ja oglądam bez napisów ale reszta rodzinki ich potrzebuje.
Czy mi się zdaję czy ten serial obecnie ogląda jakieś sześć osób? Z czego połowa nie zna angielskiego. :)
Pewnie tak. Jednak w poprzednim sezonie było lepiej z forum. Przypuszczam że to przez to że serial, zwłaszcza na początku, zawiódł oczekiwania a i ciekawych seriali docoglądania nie brakuje.
Albo przez to, że jest kupa innych seriali, które się zaczęły niemalże w tym samym czasie ;) Ludzie czasem wolą być obserwatorami dyskusji niż czynnie brać w nich udział.
To normalka,drugi sezon zaczną puszczać z lektorem w TV to będzie więcej osób się wypowiadać. Zresztą czekanie tydzień na napisy nie sprzyja zainteresowaniu :)
Czekanie tyle na napisy wręcz odstrasza:) Jeśli ktoś nie czuje się na siłach by zobaczyć odcinek po angielsku to po prostu sobie odpuszcza serial. Ja jednak nadal czekam na napisy... Może pojawią się w ym tygodniu. Oby sie nie okazało, iż do kolejnego odcinka powstaną wcześniej niż do tego:)
No właśnie na napisy do Agentów czeka się chyba najdłużej ze wszystkich możliwych seriali. TO mnie strasznie wnerwia. Oglądam kilka seriali i tam okres czekania wynosi 1-2 dni, a tu prawie, albo co gorsza ponad tydzień tak jak w tym przypadku. Dziś nowy odcinek (za granicą) a my dalej w czarnej pupie z poprzednim odcinkiem.
Wiem że można oglądać bez, ale nie każdy zna na tyle angielski. Prędzej się chyba doczekam na lektora od Foxa niż na napisy...
Wow:) Chyba się przejęły te napisy groźbą o lektorze:P Właśnie się pojawiły na napi:)
Niezły niezły :) Mnie tylko zastanawia czy ta bransoletka Skye (mierząca tętno, ciśnienie? ) ma związek z uratowaniem jej życia itd,itp. I nie jest chyba na tyle głupia, żeby dać się (kiedykolwiek) zaprowadzić Wardowi do ojca, coś czuję, że to się źle skończy.
Jej spotkanie z ojcem to będzie pewnie jeden z większych cliffhangerów tego sezonu. Będzie pewnie tak że spotkają cię i zanim coś powiedzą odcinek się skończy i zostawi nas rozpaczliwie czekających następny tydzień.
mimo słabego początku 1 sezonu i tego czekania na napisy( nie jestem szczerze zbyt dobry z angielskiego wiec musze czekać) z niecierpliwością czekam na każdy odcinek i też mnie dziwi czemu tak mało osób tu.Chodz wiekszośc to pewnie fanu Marvela :) odcinek 3 fajny,sceny Fitza i Warda w Vauld D rewelka,Coulson u Simmons również.BTW,ciesze się że Simmons w końcu się pojawiła,nie licząc wcześniej wyobrazni Fitza :)
Odcinek spoko, ale mam wrażenie, że akcja stoi. Niby się coś dzieje, biegają i latają samolotem, ale... nie ma tego "łał". Po tym odcinku już jestem lekko znużony.