PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668019}

Agenci T.A.R.C.Z.Y.

Agents of S.H.I.E.L.D.
2013 - 2020
7,4 29 tys. ocen
7,4 10 1 28570
5,9 8 krytyków
Agenci T.A.R.C.Z.Y.
powrót do forum serialu Agenci T.A.R.C.Z.Y.

Może nie ma takiego polotu jak "Gra o tron" ale moim zdaniem to naprawdę dobry serial.

Dużo ludzi rozczarowało się pewnie już na wstępie gdy zobaczyli, że produkcja w której nazwie jest "Marvel" nie ma miliardowego budżetu. Nie grają same gwiazdy, i każdy odcinek nie zawiera efektów specjalnych rodem z Avatara.
Zabrakło zdrowego dystansu.

Serial bardzo mi przypadł do gustu, historie, fabuła, zwroty akcji, postacie, są ciekawe i prowadzone w fajny sposób. Wątki nie są sztucznie wydłużane, i nie ma nie istotnych historii ciągnących się przez 4 odcinki.

Polecam i fanom komiksów i osobom lubiącym seriale Sci-Fi.

Spoiler: W przyszłym odcinku wystąpi Dyrektor Fury ;>

ocenił(a) serial na 8
wiktorgolonka

Serial jest średni ma lepsze momenty ale jest też sporo słabych. NIe oczkiwałem cudów od serialu, dlatego też nie jestem zawiedziony. Mogłoby być lepiej bo jak narazie to taki serial 6/10 nic więcej. NIe oglądałem jeszcze nowego odcinka no i czekam na ostatni, ale wątpie by udało im się aż tak dobre je zrobić bym mógł zmienić ocenę.

ocenił(a) serial na 7
fabian103

No masz sporo racji ale też widać że poziom serialu od kilku odcinków wzrasta, a potencjał w historii niektórych bohaterów jest spory ;) Być może 2 sezon będzie dużo lepszy, trzymam za nich kciuki bo stworzyli fajne postacie a sam serial fajnie przeplata się z większymi produkcjami MCU ;)

ocenił(a) serial na 8
Mettal2011

Ja natomiast jestem odmiennego zdania co do wzrostu poziomu kilku ostatnich odcinków. Wg mnie jest wręcz przeciwnie, po kilku lepszych odcinkach wprowadzili historie (po Capitanie) z rozpadem SHIELD co strasznie popsuło serial.

ocenił(a) serial na 9
wiktorgolonka

Wg mnie serial nie musi mieć świetnych efektów specjalnych, żeby się go fajnie oglądało. Jak dla mnie to on nadrabia dużo wykreowanymi postaciami i relacjami między nimi. Mam tylko nadzieję, że nie przerwą jego tworzenia po 2 sezonach. Ja czekam z niecierpliwością na kolejne odcinki.
I muszę przyznać, że jestem pozytywnie zaskoczona tym, że w finale sezonu wystąpi sam Dyrektor Fury.

ocenił(a) serial na 8
pikliwazowski

Szkoda że bez Natashy jeszcze :P
Ale mnie się na przykład bardzo podoba część z Marią Hill.

ocenił(a) serial na 6
pikliwazowski

Serial nie musi mieć świetnych efektów, ale nie powinien tworzyć scen w których potrzebne są świetne efekty by to jakoś wyglądało.
A akurat powiedziałbym, że postacie są bardzo sztampowe i nudne.