PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668019}

Agenci T.A.R.C.Z.Y.

Agents of S.H.I.E.L.D.
2013 - 2020
7,4 29 tys. ocen
7,4 10 1 28541
5,9 8 krytyków
Agenci T.A.R.C.Z.Y.
powrót do forum serialu Agenci T.A.R.C.Z.Y.

Niektórzy z was dyskutują ile czasu Simmons mogła przebywać na nieznanej planecie - moja teoria jest następująca: po przybyciu na planetę Simmons została pojmana przez kogoś z Kree lub Inhmans i zabrana do jakiejś siedziby. Po jakimś czasie zdecydowała się na ucieczkę i chciała wrócić do portalu - to tłumaczy to jak przeżyła ten czas na planecie, dlaczego pod koniec pierwszego odcinka przed kimś/czymś uciekała, dlaczego znajdowała się blisko portalu i dlaczego w nocy obudziła się z kawałkiem kamienia w ręku.
Przeżycia Jemmy mogą być wplecione w serial tak jak 5 lat na wyspie w przypadku Oliviera Queen'a z Arrow.

Co o tym sądzicie???

ocenił(a) serial na 10
grubens997

Na pewno ciekawa teoria, bo jedno jest zastanawiające, jak przeżyła bez jedzenia i picia tyle czasu. I pod koniec pierwszego odcinka wyraźnie przed kimś uciekała.

paula0fm

Skoro została pojmana to na pewno jej dawali jedzenie. Mam nadzieję, że to pokażą w retrospekcjach a nie opowiedzą.

ocenił(a) serial na 10
kKahlan

Musiała zostać pojmana, bo skąd zdobyłaby jedzenie i przeżyłaby w tak surowych warunkach.

ocenił(a) serial na 9
grubens997

Możliwe jest też, że czas na tamtej planecie płynął inaczej ( jak w Interstellar). Mało prawdopodobne, ale zawsze to jakaś teoria

ocenił(a) serial na 10
grubens997

A ja mam nadzieję, że teoria, że Simmons jest Inhuman się sprawdzi :D

ocenił(a) serial na 6
Angel14_2

No ale przecież czy ten kamień nie wariował właśnie kiedy Inhuman był w pobliżu? Bo w drugim odcinku pojawiła się też ta teoria o drganiach... i już nie wiem....

ocenił(a) serial na 8
Blacky21v

Najprawdopodobniej Simmons jest Nieczłowiekiem. Asgardczyk mówił że zmiana stanu Monolitu jest nie bez powodu. A zmieniał on stan gdy w pobliżu byli Nieludzie jeśli pamiętam dobrze

ocenił(a) serial na 6
Aiden19

No dokładnie przecież przy Gordonie też szalał, albo jak Fitz rozwalił zamki i zaczął w niego uderzać to nic się nie działo, a przyszła Skye i od razu...

ocenił(a) serial na 8
Blacky21v

No właśnie. Po prostu Monolit tak został zaprojektowany żeby łapać Nieludzi i przenosić ich do więzienia( na tą planetę )

grubens997

Jak było dokładnie z "zmartwychwstaniem" Coulsona dowiedzieliśmy się dopiero w 2 sezonie, w tym o THAITI.
Tak samo będzie zapewne z Simmons, pociągną to jakoś bardziej i może to będzie dosyć duży wątek w tym sezonie.

ocenił(a) serial na 6
kamilx98

O zmartwychwstaniu Coulsona dowiedzieliśmy się już w pierwszym sezonie. W drugim sezonie jeśli jeszcze dobrze pamiętam to dowiedzieliśmy się tylko że on kierował THAITI.

Blacky21v

No ale dopiero ten wątek zamknęli w 2 sezonie i to że on kierował było dość istotne w całej historii. Tak samo może być w wątku z Simmons. :)

grubens997

Coś czuje ,że ktoś zrobił coś Simmons w 3 odcinku jest strasznie wyczulona na telefon może wzmocnione zmysły ma lub cuś.

ocenił(a) serial na 10
kKahlan

Może po prostu po przeżyciach na tej planecie przez pewien czas będzie nadwrażliwa na dźwięki - jeżeli przed kimś/czymś uciekała to pewnie musiała mieć czujny słuch aby jak najszybciej usłyszeć to coś co ją goniło

grubens997

Pół roku ona na pewno nie uciekała, ale dopiero za 2 tygodnie sie dowiemy :)

grubens997

Ja myślę, że to co wróciło to nie jest simmons.