PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668019}

Agenci T.A.R.C.Z.Y.

Agents of S.H.I.E.L.D.
2013 - 2020
7,4 29 tys. ocen
7,4 10 1 28570
5,9 8 krytyków
Agenci T.A.R.C.Z.Y.
powrót do forum serialu Agenci T.A.R.C.Z.Y.

Ward vs Romanoff

ocenił(a) serial na 6

Kto by komu nakopał?

Beniu89

Stary głupie pytania zadajesz :)
Wdówka zjadła by Warda i popiła Garretem a na deser spałaszowała by jeszcze Petersona.
Powiem tak nic nie ujmując postaci Warda jeśli on jest zbudowany ze stali to Romanof jest z adamantium.

ocenił(a) serial na 6
roland1919

Skad ta pewnosc? Nie widzialem nigdy, zeby Romanoff wziela na klate 12 gosci :) poza tym, Ward to facet, na pewno ma wiecej sily.

Beniu89

Też jestem za Romanoff. Siła to nie wszystko, jeszcze spryt i zwinność ;>

NancyC

Zgadzam się z tobą, jestem też za Czarnom Wdową.

Beniu89

Iron Man 2 i nie użyła broni palnej i nikogo nie zabiła.
Wdówka pretenduje do roli równej super bohaterom, Ward co najwyżej jest dobrym agentem Hydry.
Szczerze to powinno być Coulson vs Ward bardziej realne i do porównania.
Zobacz Avengers-ów Wdówka dorównywała w walce Hawkeye-owi a już mi nie powiesz że Ward od niego jest lepszy.

roland1919

Dlaczego mam dziwne wrażenie, że Coulson w walce wręcz jest cienki? ^^ To wynika z serialu. Raz tam komuś przyłożył i raz walnął w pysk Fitza w 15tym odcinku... Jaka konfrontacja Ward vs. Coulson się pytam? :P Natasha Romanoff jest specyficzna. To bardziej szpieg, agent, oszustka, itd. itp, co nie ujmuje jej zdolności walki. Cap. Rogers ratował jej życie nie raz, wiec nie jest ze stali, bądź z Asgardu... ^^ Troszkę realizmu koledzy i koleżanki... :)

CyRaX7708

O Coulson-ie polecam pierwszą krótkometrażówkę
http://www.filmweb.pl/film/Marvel+One-Shot%3A+A+Funny+Thing+Happened+On+The+Way+ to+Thor%27s+Hammer-2011-636900
Pokazuję jego umiejętności fizyczne.
Coulson jest raczej typem nieprzewidywalnym.
"Cap. Rogers ratował jej życie nie raz, wiec nie jest ze stali, bądź z Asgardu... " nie wiem czy to jest tylko moje spostrzeżenie ale mam wrażenie że ona chce być przez niego ratowana.

ocenił(a) serial na 9
Beniu89

To, że to facet nic akurat nie znaczy. Nie widziałeś, żeby wzięła na klatę 12 gości? A widziałeś Avengersów? Ilu chetauri tam załatwiła? Wdowa załatwiłaby Warda w trymiga.

ocenił(a) serial na 8
Beniu89

Wdowa, na początku Avengersów pobiła w końcu Jerzego Skolimowskiego a to nie byle co

Vito90

A Jurek jest z Polski. To jak Asgard. Jest Niezniszczalny... :D

CyRaX7708

No ale w filmie, jak się nie mylę, był z Rosji...

ocenił(a) serial na 8
natalii03012000

On nawet jak jest z Rosji to jest z Polski

Vito90

:D

no to fajna nowinka. :)

ocenił(a) serial na 7
Beniu89

w równej walce Ward nie miałby specjalnie szans. Jest silny i wyszkolony, ale techniką Romanoff wyraźnie go przewyższa. Z Wardem radziła dobrze sobie nawet May, której raczej brakuje do Wdowy :)

ocenił(a) serial na 10
Beniu89

Natasha dawała rade obcym, a i winter soldier miał z nią problem, ma doskonałą technike, jest sprytna i podstępna myśle że Ward miałby z nią takie szanse jak znalezienie pestki w bananie.

ocenił(a) serial na 8
steven88

Zauważcie, że Wdowa w Iron Manie 2 skopała 10 typa, nie zabiła ich i nie odniosła żadnych obrażeń. Ward w którymś odcinku walcząc z 10 typami wszystkich zastrzelił, a po całej akcji miał całą paszcze we krwi i ledwo dał radę. Gdybyś dał Wdowie pistolet to wyobraź sobie jaką zrobiłaby sieczkę.

Po drugie, nawet agentka May skopałaby Warda w walce wręcz więc co wy w ogóle mówicie o Wdowie? :D

ocenił(a) serial na 3
barry4500

Ja wiem kto pokona całe Marvel DC tyle.

ocenił(a) serial na 8
piekielny84

Co to ma wspólnego z naszą dyskusją? :D

ocenił(a) serial na 6
piekielny84

ach ci smutni fanatycy :D

ocenił(a) serial na 8
Beniu89

Hahahah wyobraziłam sobie taką Romanoff i "Ward who?" - nawet nie ma porównania.
A co do tego że nie pokonała niby 12 osób i IM2 (...) ona jest po prostu dużo sprytniejsza niż Ward, sama siła nie załatwia wszystkiego...

ocenił(a) serial na 7
Beniu89

ostatni odcinek sezonu nie pozostawia wątpliwości ;)