PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668019}

Agenci T.A.R.C.Z.Y.

Agents of S.H.I.E.L.D.
2013 - 2020
7,4 29 tys. ocen
7,4 10 1 28544
5,9 8 krytyków
Agenci T.A.R.C.Z.Y.
powrót do forum serialu Agenci T.A.R.C.Z.Y.

lubię takie seriale jak flash arrow legends of tommorow iron fist

ocenił(a) serial na 10
jan_zdort

Iron fista jeszcze nie oglądałem, a co do reszty, to ten serial jest jednak lepszy.Tamte są kręcone inaczej i jest w nich więcej głupotek, są bardziej naiwne, a w tym jest nieco poważniejszy ton.Choć oglądam też tamte, to jednak zawsze było mi bliżej do marvela.Serial początkowo trochę nudzi, ale pod koniec pierwszego sezonu, rusza ostro z kopyta i dalej, jest tylko lepiej.masz dużo do nadrobienia.Szczerze polecam.

mario_1981

dzieki:) chyba obejrze

ocenił(a) serial na 9
jan_zdort

flash, arrow i legendy stoją kilka klas niżej niż Agenci. Trzeba tylko przebrnąć przez pierwszą połowę pierwszego sezonu, która jest dosyć średnia.
Daredevil i Jessica Jones były super serialami, ale Iron Fist wyszedł Netflixowi niezbyt dobrze, także uważam, że Agenci też są od niego lepsi.

ocenił(a) serial na 9
jan_zdort

Troche nisko postawiles poprzeczke tymi serialami. :P Agents of Shield sa lepsi niz ktorykolwiek z tych seriali kiedy byl. Musisz tylko uzbroic sie w cierpliwosc bo pierwsza polowa 1 sezonu jest dosc slaba. Potem sie rozkrecaja i od tamtego momentu serial jest zawsze bardzo dobry albo swietny. Szczegolnie to co robia teraz z 4 sezon- po prostu genialne. Radze ci tylko unikac spoilerow bo AoS sa pelni naglych zwrotow akcji i chwil zmieniajacych wszystko. Na samym filmewebie jest mnostwo spoilerow, najwieksza tajemnica serialu jest wypisana w obsadzie wiec nie radze tam wchodzic. ;) AoS moge polecic z czystym sumieniem, ogladam wszystkie seriale superhero i smialo moge powiedziec, ze AoS sa najlepsi.

ocenił(a) serial na 9
keteek

Drugie zdanie mialo brzmiec "Agents of Shield sa lepsi niz ktorykolwiek z tych seriali kiedykolwiek byl."
Nie za bardzo jest tez jak porownac te seriale bo seriale CW/DC (Arrow, Flash, Legends of Tomorrow i Supergirl) robione sa dla nizszej grupy wiekowej niz Agents of Shield. Agents of Shield mieli dwa razy podwyzszana kategorie wiekowa- raz miedzy 1 a 2 sezonem i drugi raz miedzy 3 a 4 sezonem i teraz, z 4 sezonem maja mniej wiecej ta sama kategorie wiekowa co seriale Netflixa/Marvela, a sam wiesz, ze takiego Iron Fista jest nie za bardzo jak porownac do Legends of Tomorrow. Dodatkowo Agents of Shield maja sporo wiekszy budzet niz inne seriale superhero, a to jednak widac w trakcie ogladania.
Powiedz czego oczekujesz od serialu superhero to powiem ci czy to serial dla ciebie, a przypuszczam ze na pewno ci sie spodoba. ;)

keteek

Jak wcześniej oglądałam na bieżąco każdy odcinek Arrow, The Flash, LoT, nawet Supergirl, to teraz tylko Arrow i Agenci. Arrow ma świetnego złoczyńcę, a Agenci są genialni... cóż, jestem uzależniona. Co do kiepskiej pierwszej połowy sezonu 1, to myślę, że to było przedstawienie postaci, interakcji, widz musiał polubić ich i uwierzyć, że wszyscy są po jasnej stronie mocy. Do tego przed wyświetleniem CA:WS za bardzo nie mogli poszaleć. Potem jest tylko coraz lepiej.

ocenił(a) serial na 9
sakinom11

Zgadzam sie, dla mnie to tez zrozumiale, ze pierwsza polowa pierwszego sezonu byla slabsza- ciezko zrobic serial o Shield kiedy za chwile Shield ma przestac istniec.