PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668019}

Agenci T.A.R.C.Z.Y.

Agents of S.H.I.E.L.D.
2013 - 2020
7,4 29 tys. ocen
7,4 10 1 28570
5,9 8 krytyków
Agenci T.A.R.C.Z.Y.
powrót do forum serialu Agenci T.A.R.C.Z.Y.

Uważam że serial jest nawet dobry ,ale nie sądzę by starsze pokolenie byłyt nim zadowolone . Może
się mylę ?

ocenił(a) serial na 8
justi0301

Skoro serial kierowany jest do młodszej części widzów (sam fakt, iż jest to tematyka komiksowa:)) to chyba oczywiste, że ci starsi mogą czuć się zawiedzeni. Co nie oznacza że młodszym też może nie przypaść do gustu:)

fabian103

Temat seksu dla dzieciaków? o.O

ocenił(a) serial na 8
filmowy_laufer

Głodnemu chleb na myśli:) Nie wiem czego oczekujesz po takim serialu i nie chce wiedzieć:D

fabian103

Oczekuję ciekawej fabuły i akcji typu filmów Marvela.

Chodzi mi o to że przez parę odcinków ten temat się przewinął (tak ogólnie, to zbędnie), więc wątpię by był kierowany dla dzieci ;)

ocenił(a) serial na 8
filmowy_laufer

Nie napisalem że dla dzieci:) Choć określenie "mlodsi widzowie" rzeczywiście mówi co innego (zle to ująlem). Jednak chodzilo mi raczej o nieco starsze dzieci:D

fabian103

Rozumiem, nie ma problemu :)

ocenił(a) serial na 9
filmowy_laufer

Przecież temat seksu jest dla młodzieży. Produkcje MTV i theCW to tylko seks, a są kierowane dla czternastolatek.

Bartonson12

Ja piszę dzieci, nie młodzieży -.-

ocenił(a) serial na 9
filmowy_laufer

A on o dzieciach nic nie mówił.

Bartonson12

o "młodszej" ja bym sie nigdy nie domyślił, że chodzi mu o nastków ;p

ocenił(a) serial na 9
filmowy_laufer

No a o kogo mogło mu chodzić? Ogólnie to uniwersum Marvela strasznie nierówne. Filmy robią dla każdego, i dla dzieci, i dla młodzieży, i dla dorosłych, a ten serial raczej za trudny do ogarnięcia przez dzieciaki chociażby ze względu na godzinę emisji.

Bartonson12

Dobra po co się nad tym głowić i cenny czas marnować? :)

ocenił(a) serial na 9
filmowy_laufer

Na to pytanie odpowiem pytaniem.

Po co lekarze oglądają filmy, słuchają muzyki, i jeżdżą na wakacje skoro mogą pracować nad lekiem na raka?

Bartonson12

Bo chcą odpocząć od pracy? 8 godzin w robocie to nawet sporo i to jeszcze takiej zaawansowanej jak oni mają.

ocenił(a) serial na 9
filmowy_laufer

W identyczny sposób odpoczywam ja. Czy oglądanie durnych seriali i rozmyślanie na ich temat nie jest najlepszą metodą na rozluźnienie się? :)

Bartonson12

Może i ale, nie ma co dyskutować o tak błahy temat :)

ocenił(a) serial na 9
justi0301

Myślę, że wiek widza nie ma tu nic do rzeczy :) Moje 4,5 dekady jakoś nie przeszkadza mi cieszyć się z każdego kolejnego odcinka, jak dziecko :)