Uważam że serial jest nawet dobry ,ale nie sądzę by starsze pokolenie byłyt nim zadowolone . Może
się mylę ?
Skoro serial kierowany jest do młodszej części widzów (sam fakt, iż jest to tematyka komiksowa:)) to chyba oczywiste, że ci starsi mogą czuć się zawiedzeni. Co nie oznacza że młodszym też może nie przypaść do gustu:)
Głodnemu chleb na myśli:) Nie wiem czego oczekujesz po takim serialu i nie chce wiedzieć:D
Oczekuję ciekawej fabuły i akcji typu filmów Marvela.
Chodzi mi o to że przez parę odcinków ten temat się przewinął (tak ogólnie, to zbędnie), więc wątpię by był kierowany dla dzieci ;)
Nie napisalem że dla dzieci:) Choć określenie "mlodsi widzowie" rzeczywiście mówi co innego (zle to ująlem). Jednak chodzilo mi raczej o nieco starsze dzieci:D
Przecież temat seksu jest dla młodzieży. Produkcje MTV i theCW to tylko seks, a są kierowane dla czternastolatek.
No a o kogo mogło mu chodzić? Ogólnie to uniwersum Marvela strasznie nierówne. Filmy robią dla każdego, i dla dzieci, i dla młodzieży, i dla dorosłych, a ten serial raczej za trudny do ogarnięcia przez dzieciaki chociażby ze względu na godzinę emisji.
Na to pytanie odpowiem pytaniem.
Po co lekarze oglądają filmy, słuchają muzyki, i jeżdżą na wakacje skoro mogą pracować nad lekiem na raka?
Bo chcą odpocząć od pracy? 8 godzin w robocie to nawet sporo i to jeszcze takiej zaawansowanej jak oni mają.
W identyczny sposób odpoczywam ja. Czy oglądanie durnych seriali i rozmyślanie na ich temat nie jest najlepszą metodą na rozluźnienie się? :)