PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668019}

Agenci T.A.R.C.Z.Y.

Agents of S.H.I.E.L.D.
2013 - 2020
7,4 29 tys. ocen
7,4 10 1 28541
5,9 8 krytyków
Agenci T.A.R.C.Z.Y.
powrót do forum serialu Agenci T.A.R.C.Z.Y.

glosowanie

ocenił(a) serial na 9

Iain i Chloe zostali nominowali do nagrody Performers Of The Month. Iain za odcinek 5x05, a Chloe za 5x03 i 5x04.

Z obsady juz Iain i Elizabeth kiedys wygrali. Iain za 3x01, a Elizabeth za 3x05.

Dodatkowo nominacje ale nie nagrody otrzymali:
Ming 2x17
Adrianne 3x13
Henry i Natalia 4x09
Patton 4x12

W zwiazku z tym, ze AoS sa czesto omijani przez nominacje, a co za tym idzie nagrody to pomozmy wygrac Iainowi i Chloe chociaz to.

Nizej link, osoby z Polski tez moga na to glosowac, najpierw tabela z mezczyznami, a pozniej z kobietami. ;)

https://www.spoilertv.com/2018/01/performers-of-month-december-poll.html?utm_sou rce=dlvr.it&utm_medium=twitter

ocenił(a) serial na 9
keteek

udalo sie :)
kolejna runda - tym razem Performers of the Year
https://www.spoilertv.com/2018/01/2017-readers-choice-performer-of-year.html?utm _source=dlvr.it&utm_medium=twitter

ocenił(a) serial na 10
keteek

Z czystym sumieniem głos na Iain'a oddany po raz kolejny, ten chłopak to diament.

ocenił(a) serial na 9
SaiRIthy

wydaje mi sie, za Iain ma spore szanse, z tego co wiem to tylko Bob z the 100 i Stephen z Arrow poza Iainem zgarniaja jakies wieksze glosy
w kobietach jakas Lana sporo zgarnia. a na Chloe glosowales?

ocenił(a) serial na 10
keteek

Głosowanie na Boba rozumiem, sama żałowałam, że nie można wybrać dwóch osób, ale Stephen?? Ech... Co kto lubi jak widać :)
Na Chloe również głosowałam, niech Agenci się wybiją, a co ;p
Chodzi Ci chyba o Lanę z Dawno, dawno temu, w sumie gdyby nie mój sentyment do AoS to bym na nią zagłosowała, daje radę kobieta z tego co pamiętam, ale niestety, można wybrać 1 osobę..

ocenił(a) serial na 9
SaiRIthy

No Bob calkiem dobry ale do Iana mu daleko, Stephen nie wiem za co tak wysoko jest - jeszcze w 3 pierwszych sezonach grach dobrze ale jak serial polecial na dno z 4 sezonem tak jego gra aktorska tez spadla. Aaa to mozesz miec racje co do Lany - Zla Krolowa, OUaT juz nie ogladam ale pamietam, ze dobrze sie spisywala. Szczerze mowiac to prawie polowy aktorow, ktorzy byli tam nominowali nie kojarze, a z tych co znam to moze z 3 aktorow i 2 aktorki sa na prawde dobrzy. Mam nadzieje, ze albo Iainowi albo Chloe uda sie wygrac, obsada AoS jest za czesto pomijana przy rozdawaniu roznych nagrod, a oni zasluzyli. Ten etap glosowania konczy sie 17 stycznia wiec jak tylko pojawi sie nowe glosowani to dodam link. :)