PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668019}

Agenci T.A.R.C.Z.Y.

Agents of S.H.I.E.L.D.
2013 - 2020
7,4 29 tys. ocen
7,4 10 1 28570
5,9 8 krytyków
Agenci T.A.R.C.Z.Y.
powrót do forum serialu Agenci T.A.R.C.Z.Y.

Im dalej tym gorzej....Zawiodłem się strasznie.Czy tylko mi pan Ward i jego gra aktorska działa na nerwy?

aron_4

Pomysł fajny ale gra aktorska głównych bohaterów bardzo sztuczna. Dla mnie szkoda czasu jest tyle fajnych produkcji !.

sorensen_filmaniak

Zgadzam się z Tobą.Pomysł bardzo dobry...ale zmarnowany potencjał :(

ocenił(a) serial na 6
aron_4

Największym grzechem tego serialu jest fakt, że jest to straszny procedural. Watek fabularny jeśli w ogóle jest to kuleje i to strasznie. Gra aktorka Bretta Daltona (Warda) rzeczywiście potrafi irytować. Jak na oficjalny spin-off "Avengers" i tym samym produkcja osadzona w (dość okrojonym co prawda) uniwersum Marvela, to i tak wypada cieniutko, jednak mi się tam podoba (co drugi, trzeci odcinek... eh). Potencjał jak najbardziej zmarnowany, chociażby przez brak większych nawiązań do tego co jest w tytule, czyli Marvela. Nie ma rewelacji, ale też dna totalnego, powiedzmy, że to produkcja średnio na jeża.

ocenił(a) serial na 6
ash_williams85

Mógłbyś wymienić jakieś postacie, które mają szanse się pojawić w serialu z uwzględnieniem "okrojenia uniwersum'' ? A i pytanie do ogółu: Znacie jakąś stronkę gdzie mógłbym sobie sprawdzić budżety serialowe?

ocenił(a) serial na 6
matthewrealfan

Okrojone, bo rzecz jasna "Marvel Cinematic Universe" to tylko i wyłącznie uniwersum Avengers. Nie ma tutaj Spider-Mana i X-Menów (zwłaszcza Wolverina), bo te wpadły w łapska innych wytwórni.

ash_williams85

Wiesz oglądając pilota myślałem że będzie dobrze, a tu z odcinka na odcinek jak dla mnie niestety jest coraz gorzej;/ Nie tego oczekiwałem. Oglądnąłem do 7 odcinka i powiem Ci że darowałem sobie ten serial. Jak dla mnie to jest on do oglądania tylko i wyłącznie z braku laku. Myślałem że będzie power jego jest niestety brak. Pozdrawiam.

aron_4

To polecam CI zobaczyć odcinek 10, jest lepiej ;)