Według mnie najlepszy odcinek jak na razie. Serial wreszcie zaczyna się rozkręcać. Mam nadzieję
że będzie już tylko lepiej.
A wiesz może (przepraszam że tak bezpośrednio) co Coulson powiedział Sky o tym co było w zaszyfrowanym dokumencie? Bo wszystko poza tym rozumiem, a jednak odcinek bez tej informacji wydaje mi się niepełny :( A serial faktycznie się rozkręca :D
Chodziło o to że dokumenty nie dotyczyły bezpośrednio jej a osoby która zostawiła ją w sierocińcu czyli jakaś agentka SHIELD. Mam nadzieję że o to Ci chodziło i że pomogłem.
później jeszcze mówił że nie wiadomo czy to jej matka czy po prostu ją znalazła
Odcinek rzeczywiście najlepszy, obawiam się jednak, że już niedługo może zabraknąć Agentów na stacji ABC.
http://www. heroesmovies.pl/index.php?page=article&id=6466
ale chociaż będzie cały 1 sezon bo jest zamówiony ,czyli 22 odcinki. Do tego czasu myślę że poziom serialu urośnie i dzięki temu wzrośnie oglądalność, a wtedy może doczekamy się kolejnych sezonów, a jeśli nie to może zakończą jakoś sensownie po 1 sezonie.
Ja mam nadzieję, że nie będzie drugiego sezonu. Serial jest gorzej niż przeciętny od samego poczatku i nie wiem jak można pisać, że z każdym odcinkiem jest coraz lepiej. Drętwe dialogi, uproszczenia fabularne, nielogiczności, fatalnie napisane postacie plus dramatyczni aktorzy. Nie ma więc co się dziwić, że każdy odcinek to coraz mniejsza oglądalność.
ósmy odcinek byl dla mnie najlepszy. wscieklosc Warda po dotknieciu kija i to jak rozwala ekipe wroga, podobalo mi sie to