wiecie może czy simmons się jeszcze pojawi (tj czy ma przedłużony kontrakt aktorka?) trochę
dziwne że odeszła bo się czuła winna i myśłała że tak mu będzie łatwiej a jeszcze dziwniejsze że
coulson ją puścił
Byłoby miło gdybyś oznaczył temat jako "zawierający spoiler", nie wszyscy obejrzeli już nowy odcinek, a ty w dosyć głupi sposób zdradzasz jeden z istotniejszych wątków.
No chyba sobie żartujesz! Myślenie boli co nie? dzięki za zajebisty spoiler ;/
w drugim odcinku mówili coś o sprzymierzeńcach w Anglii więc coś mogą z tym rozwinąć. Sądzę że Simmons jest zbyt popularną postacią żeby nie wrócić.
Sam się zastanawiam jak trzeba być (dobra powstrzymam się od obrażenia kogoś) żeby takie spoilery dawać. Co innego jeśli ktoś to robi specjalnie ( gdyby filmwebowi zależało to uruchomiliby jakieś "lajki" / "dislajki" żeby takich ludzi banować. Choć z drugiej strony zastanawiam się po co ludzie zaglądają w komentarze przed obejrzeniem odcinka skoro zawsze znajdzie się jakiś ułom który zrobi większy bądź mniejszy spoiler ; p
Mockinbird ma być podwójnym agentem, nie widzę sensu by Simmons która nie potrafiła strzelać, nagle stała się laską która chodzi z gnatem za pazuchą, a tak mi się wydaje po promo 3 odcinka, z resztą już za dużo by było tych podwójnych agentów, ward był podwójnym agentem hydry, teraz simmons podwójny agent shield... ehh :P
Podejrzewam, że będą jakieś pierdy że blablabla Hydra potrzebowała Simmons przez zdolności naukowe i grozili jej że jak się do nich nie przyłączy to albo zabiją Fitza albo dadzą jej jakieś lekarstwo żeby go wyleczyć
"Choć z drugiej strony zastanawiam się po co ludzie zaglądają w komentarze przed obejrzeniem odcinka skoro zawsze znajdzie się jakiś ułom który zrobi większy bądź mniejszy spoiler ; p"
Kogo w tym momencie nazywasz ułomem? Osobę, która opisała swoje wrażenia na temat odcinka, który jest omawiany w danym temacie? Żartujesz sobie, tak?
jak to jest w cytacie nazywam osobę ułomem, która pisze spoilery (nie ostrzegając o tym)...
Osoba, która omawia odcinek nie jest ułomem pisząc o nim. Ułomem jest osoba, która wchodzi w temat danego odcinka. Jeśli w takim 1x10 umiera postać X, to się o tym pisze bez krępacji, a nie jeszcze uprzedza o spoilerze.
"osoba, która omawia odcinek nie jest ułomem" do tego momentu mogę się zgodzić, lecz przed tym należałoby wpisać kilka literek o prawdopodobnym SPOILERZE, a tu na filmwebie nawet nie trzeba nic pisać, wystarczy zaznaczyć 1 kwadracik, żeby wyświetlił się napis o tym, że temat zawiera spoiler. Dyskusja ta wywiązała się chyba tylko dlatego, że autor tego kwadracika nie zaznaczył od razu, ale potem swój błąd naprawił : ) CO do tych, którzy wchodzą w "komenty" przed obejrzeniem odcinka to mam podobne zdanie ;p
Tyle w temacie, nie ma co się dalej kłócić bo jest to bez celowe.
Mam nadzieję, że nic ich nie rozłączy, w przeciwieństwie do Warda&Skye są świetni :(
gdyby nie miała przedłużonego kontraktu to nie pojawiłaby się jako wytwór wyobraźni fitza ;)
skupiłem się na odcinku i nie pomyślałem żeby zaznaczyć spoiler ale strasznie płaczecie o to (widać żaden z was nie ogląda gry o tron tam to dopiero chyba byście umarli płacząc nad spoilerami :D na szczęście przeczytałem książki) ale wracając do tematu to widzę że trzeba będzie poczekać na rozwój sytuacji :/
SPOILER
na razie simmons pracuje dla hydry...nie wiadomo czy 'pod przykrywka' czy nalezala do nich przez caly czas, jak wiele osob sadzilo
od początku raczej nie była z Hydrą. W końcu Ward, członek Hydry, chciał ją zabić. W tej sytuacji raczej by się przed nim zdemaskowała. Może sądzi że w strukturach Hydry będzie mogła znaleźć jakieś lekarstwo dla Fitza?
ja mysle ze jest jest pod przykrywka bo inaczej by takiego spoilera nie zaserwowali juz online...w sensie ja filmik widzialam na fejsie marvela czy tam agentow xd
Ani praca pod przykrywką,ani dobrowolne przejście nie pasuje do Simmons. Ciekawie zapowiada się 3 odc :)
Dochuu,skąd wiesz? Bo oglądałęm dwa odcinki i jakoś tego nie wyłapałem jeśli było
po pierwsze bylo to dosc jasno ukazane na zapowiadajce nastepnego odcinka ktora jest zaraz po emisji obecnego odcinka
po drugie marvel czy tym agents of shield ( oficjalny fanpage ) wrzucil filmik z 3 odcinka pokazujaca simmons w laboratorium hydry
Dla mnie żałosne jest to przerzucanie bohaterów między zgrupowaniami. 1 sezon Garret, Ward, 2 sezon Simmons? Serio? Jak ona wkupiła się tam? Bezsens... Tym bardziej o ile reszcie robili pranie mózgu tak ona jakaś taka bez szwanku...
Wg opisu na wikipedi: Simmons zostaje zlecone (chyba przez Coulsona) zadanie inwigilacji HYDRY. Została poddana testowi lojalności przez Sunila Bukshi, podczas pomocy w schwytaniu Donniego Gilla. W nagrodę za lojalność zostaje przeniesiona na wyższy "poziom". Jemma pojawia się również w halucynacjach Fitza.
www. pl.wikipedia. org/wiki/Postacie_Marvel_Cinematic_Universe#Jemma_Simmons