no mnie wlasnie tez,ale przynajmniej tvp puszcza jakies tam seriale zagraniczne bo inne stacje to juz calkiem padly na lałrach.
Ale i tak opóźnienie mają niezłe. W marcu już będziemy oglądali drugą połowę drugiego sezonu.
to zgadza sie polowa bedzie 2 sezonu atu bedzie pierwszy..ale nie jest az tak zle zawsze bylo rok różnicy a czasem z innymi seriaalami jeszcze pozniej
to prawda wlasnie tam ogladalem wtedy chodz po chyba 5 ,6 odcinkach odpusciłem sobie bo strasznie młodziezówkowa AGENCJA MNIE ROZWALILA..
Po co komu seriale z zagranicy jak mozna nasrac w ramowce dlaczego ja, szpital ,szkole i inne tego typu gowna
Świetnie! Od roku próbuję się zabrać za ten serial, ale zawsze coś mi wypada. Teraz będę miał okazję.
Łooo, no jestem w szoku, tvp szaleje, najpierw Sherlock, teraz Agenci, no no ;D.
Kiedyś w TVP1 i szczególnie na TVP2 było kilka fajnych zagranicznych seriali. Pamiętam jak się na House'a czekało.Ale od czasów "dlaczego ja" przestałem włączać TV, aa niestety inne stacja poszły drogą Polasatu ;(
na TVN7 kiedyś też leciały fajne seriale Castle,Supernatural, a teraz nie ma nic już wolę modę na sukces niż te głupie szkoły,pielęgniarki itd.
Dość dziwny wybór dla publicznej telewizji, którą oglądają głównie emeryci i mieszkańcy mniejszych miast oraz wsi, którzy jarają się serialami typu M jak Miłość. Bardzo odważna decyzja TVP tym bardziej, że akurat Agenci(szczególnie pierwsze 15 odcinków) są delikatnie mówiąc przeciętni(i pewnie dlatego też TVP było na nich stać).
Bzdura. Są znaczące różnice w preferencjach między mieszkańcami miast, mniejszych miejscowości i wsi. Sam fakt, że jedni w promieniu 5 kilometrów mają 5 kin, a drudzi w promieniu 30 nie mają żadnego wpływa na to, że jedni chodzą dużo częściej do kina, a inni prawie wcale co w konsekwencji powoduje, że w tym przypadku ludzie , uczęszczający rzadziej do kina potencjalnie Ci ze wsi są mniej obeznani z MCU i ten serial traci jakieś 25% wartości. Jest jeszcze miliard innych czynników ale nie przypadkiem TVP emituje "Ojca Mateusza", "Ranczo", wcześniej "Plebanie" i seriale w których większość akcji dzieje się na wsi bądź w mniejszych miejscowościach, natomiast TVN seriale o lekarzach, prawnikach, a akcja dzieje się zazwyczaj w największych miastach i obydwie stategie skutkują dobrymi wynikami oglądalności.
Tak żem czuł, że Agenci będą niedługo lecieć na darmowym kanale (w zeszłym roku na TV Puls w lutym leciał Arrow, więc 1,5 roku opóźnienia dla seriali komiksowych przyjąłem jako standard), ale nie przypuszczałem, że akurat na TVP. Niemniej mi to nawet pasuje, będzie w HD i bez reklam. :)