PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668019}

Agenci T.A.R.C.Z.Y.

Agents of S.H.I.E.L.D.
2013 - 2020
7,4 29 tys. ocen
7,4 10 1 28570
5,9 8 krytyków
Agenci T.A.R.C.Z.Y.
powrót do forum serialu Agenci T.A.R.C.Z.Y.

w marcu w tvp1

ocenił(a) serial na 5

pierwszy sezon juz 10 marca we wtorek o 20:25.

ocenił(a) serial na 8
Mar_28

Zatkało mnie w tym momencie.Widzę,że tvp chce walczyć o widza.

ocenił(a) serial na 5
matrix142

no mnie wlasnie tez,ale przynajmniej tvp puszcza jakies tam seriale zagraniczne bo inne stacje to juz calkiem padly na lałrach.

ocenił(a) serial na 8
Mar_28

Ale i tak opóźnienie mają niezłe. W marcu już będziemy oglądali drugą połowę drugiego sezonu.

ocenił(a) serial na 5
matrix142

to zgadza sie polowa bedzie 2 sezonu atu bedzie pierwszy..ale nie jest az tak zle zawsze bylo rok różnicy a czasem z innymi seriaalami jeszcze pozniej

ocenił(a) serial na 8
Mar_28

Ale np. Fox już rok temu puszczał agentów z lektorem.

ocenił(a) serial na 5
matrix142

to prawda wlasnie tam ogladalem wtedy chodz po chyba 5 ,6 odcinkach odpusciłem sobie bo strasznie młodziezówkowa AGENCJA MNIE ROZWALILA..

ocenił(a) serial na 8
Mar_28

Po co komu seriale z zagranicy jak mozna nasrac w ramowce dlaczego ja, szpital ,szkole i inne tego typu gowna

Mar_28

Świetnie! Od roku próbuję się zabrać za ten serial, ale zawsze coś mi wypada. Teraz będę miał okazję.

ocenił(a) serial na 8
Mar_28

Łooo, no jestem w szoku, tvp szaleje, najpierw Sherlock, teraz Agenci, no no ;D.

Anabell_

Kiedyś w TVP1 i szczególnie na TVP2 było kilka fajnych zagranicznych seriali. Pamiętam jak się na House'a czekało.Ale od czasów "dlaczego ja" przestałem włączać TV, aa niestety inne stacja poszły drogą Polasatu ;(

użytkownik usunięty
kamilx98

Dr House,Zagubieni,to było coś a nie szpitale,trudne sprawy i inne debilstwo ;>

ocenił(a) serial na 9

na TVN7 kiedyś też leciały fajne seriale Castle,Supernatural, a teraz nie ma nic już wolę modę na sukces niż te głupie szkoły,pielęgniarki itd.

ocenił(a) serial na 6
Mar_28

Dość dziwny wybór dla publicznej telewizji, którą oglądają głównie emeryci i mieszkańcy mniejszych miast oraz wsi, którzy jarają się serialami typu M jak Miłość. Bardzo odważna decyzja TVP tym bardziej, że akurat Agenci(szczególnie pierwsze 15 odcinków) są delikatnie mówiąc przeciętni(i pewnie dlatego też TVP było na nich stać).

trab1

Ludzie na wsi śa tacy sami jak z miasta, oglądają te same filmy/seriale co wszyscy.

ocenił(a) serial na 6
filmowy_laufer

Bzdura. Są znaczące różnice w preferencjach między mieszkańcami miast, mniejszych miejscowości i wsi. Sam fakt, że jedni w promieniu 5 kilometrów mają 5 kin, a drudzi w promieniu 30 nie mają żadnego wpływa na to, że jedni chodzą dużo częściej do kina, a inni prawie wcale co w konsekwencji powoduje, że w tym przypadku ludzie , uczęszczający rzadziej do kina potencjalnie Ci ze wsi są mniej obeznani z MCU i ten serial traci jakieś 25% wartości. Jest jeszcze miliard innych czynników ale nie przypadkiem TVP emituje "Ojca Mateusza", "Ranczo", wcześniej "Plebanie" i seriale w których większość akcji dzieje się na wsi bądź w mniejszych miejscowościach, natomiast TVN seriale o lekarzach, prawnikach, a akcja dzieje się zazwyczaj w największych miastach i obydwie stategie skutkują dobrymi wynikami oglądalności.

ocenił(a) serial na 7
Mar_28

Tak żem czuł, że Agenci będą niedługo lecieć na darmowym kanale (w zeszłym roku na TV Puls w lutym leciał Arrow, więc 1,5 roku opóźnienia dla seriali komiksowych przyjąłem jako standard), ale nie przypuszczałem, że akurat na TVP. Niemniej mi to nawet pasuje, będzie w HD i bez reklam. :)