jak wyżej ;/ ten 2 odcinek to kompletna porazka . pierwszy byl w miare ok ale drugi mnie zalamal . strasznie nudny ,
spodziewalem sie wiecej przy pierwszym wybaczylem bo wiadomo 1 odcinek moze sie rozkręci . Ale drugi odcinek to po
prostu nie porozumienie
ciekawe, wg mnie do Pilot był słaby, natomiast drugi odcinek wypadł znacznie lepiej, posiadał coś takiego jak fabułę i był wciągający czego niestety nie można powiedzieć o pierwszym odcinku
Panie argumenty ! Co ci się w nim nie podobało ? A nie piszesz, że to porażka i nudne, bo tak...
wszystko mi sie nie podobalo oczekiwalem troche wiecej od Marvela , gdzie Superbohaterowie ? Caly odcinek byl nudny , szukali jakies broni , poznej ja ukardli , bronili nic ciekawego i ne jest to tylko moje zdanie ogladalem ze znajomymi 1 i druga czesc i kazdy mowi ze strasznie nudny. Zreszta widac po samej ocenie serialu ktora po 2 odcinku znacznie spadla. Dobrze ze wraca American horror story , supernatural i reszta bo jak narazie serial nie wart polecenia
Serio? Naprawdę po 2 odcinkach serialu dajesz ocenę 1? Ej, dobra koleś nie rób już żartów. Rzeczywiście drugi odcinek nieco słabszy, ale nadal jest akcja, lekka fabuła i odrobina nienachalnego humoru. Miałem nadzieję, że to nie będzie procedural, ale skoro 1 odcinek tematycznie jest inny niż drugi, to wiem, że będzie inaczej. OK, twoje zdanie, ale po dwóch odcinkach 1?
PS. Kup sobie słownik, parę przecinków i lewy alt ;)
chlopie nie pouczaj mnie z pisownia to nie miejsce na to . tak jesli dalej bd lepszy moze zmienie , ale ogladalem juz duzo dobrych seriali The walking dead , american horror story , supernatural , falling skies itd i mam jakies wymagania nie zadowala mnie serial tylko dlatego ze marvel go robi bo cos im nie wychodzi
jak dla mnie tylko debile oceniają filmy/seriale w skali 1 lub 10... po coś stworzono skalę od 1 do 10 a nie tylko 1 i 10. Jakim cudem ten serial zasługuje na ocenę 1? Jakim? Pomijam już fakt, że dopiero dwa odcinki zostały wyemitowane...
Oj, ja niewinnym żarcikiem z tą pisownią, a ty mi tutaj. Ja ci powiem krótko: jest miejsce na to. Piszesz publicznie do ludzi, jeżeli chcesz, aby był czytany, to chociaż rób to poprawnie. Wiele osób widząc co rusz błędy się wkurza i przestaje czytać. Oczywiście mowa o dłuższych wypowiedziach, a nie kilku zdaniach, ale zawsze. I tym kończę wątek poprawnej pisowni.
Ja też oglądałem dużo dobrych seriali, były też takie, których koncepcja mi się nie podobała i przestałem oglądać (np. Zakazane Imperium, Cult czy Revolution), jednak żaden z nich nie zasługiwał na tak niską ocenę jak 1. A Agents of Shield jest moim zdaniem (podkreślam, moim zdaniem) lekki i przyjemny. Ale dopiero wyszły dwa odcinki, więc wszystko może się zmienić.
ps. American Horror Story prowadzą historię dobrze, ale w obu serialach nie umieli jej dobrze zakończyć. I tym samym kończę wątek o serialach z mojej strony.
fabian nie wyzywaj mnie bo debilem mozesz byc ty . serial mnie rozczarowal wiec daje 1 mam takie prawo . nie oceniam tylko na 1 i 10 zajrzyj na moj profil zobaczysz
Ja też mam prawo oceniać, a to jak ty się zachowujesz pozwala mi wyciągnąć taka ocenę. Nawet jeśli Cię serial rozczarował to nie znaczy, że jest kompletnym zerem (bo tak można zinterpretować ocenę 1), na dodatek to dopiero dwa odcinki, wiec zdania nie zmieniam. Za wcześnie na wystawianie takiej noty serialowi jako całości, co najwyżej można ocenić poszczególny odcinek.
Dokładnie, a jak widzę jak jakiś analfabeta pisze bd zamiast będę, to natychmiast przestaję go czytać.
Wydaje mi się, że 1 to może lekka przesada, ale każdy ma własną skalę oceniania i może punktować wedle woli.
Co do serialu to mnie też trochę rozczarował. Bardzo lubię tematykę superbohaterów i po serialu na motywach komiksów Marvela spodziewałem się czegoś innego. Może to nie jest jeszcze czas na takie wnioski, ponieważ w danej chwili wyszły tylko dwa odcinki, ale wydaje mi się, że zauważyłem wyraźną tendencję w którym kierunku całość zmierza. Mam nieodparte wrażenie, że jestem o kilka lat za stary na taki serial, a całość przypomina mi trochę Power Rangers w ciut innym klimacie (może mojemu 15 letniemu bratu bardziej przypadłby do gustu). Widać, że twórcy próbowali stworzyć pewne spektrum różnych osobowości w zespole i jak to zwykle bywa w takich przypadkach widzimy jak się do siebie przekonują i dogadują dopiero w akcji. Jednak brak tutaj jakiejkolwiek oryginalności przy każdej z nich i całość wydaje się mdła.
Dalsze odcinki będę obserwował z czystej ciekawości z nadzieją, że w miarę rozwoju akcji całość trochę spoważnieje (i liczę chociaż na kilku superbohaterów :)). Do tego czasu osobiście wstrzymam się z oceną.
drugi ofcinek wcale nie za wczesnie na ocene , po walking dead po 1 odcinsku wiedzialem ze to bd moj serial i zawsze tak jak nie polubie na poczatku to nie ma bata pozniej tez nie
Nie ma co dalej ciągnąć tematu. Chłopak wie swoje i tylko to się liczy ; p
Ja swój udział w tej "konwersacji" uważam za skończony.
teraz to sam sobie zaprzeczasz:) Piszesz, że odcinki tworzą serial a oceniasz coś po obejrzeniu dwóch, po prostu śmiech na sali:) ale bambus002 ma racje, jak ktoś ma swoje zdanie(nawet błędne) to bardzo rzadko go zmienia, dlatego ja też pasuje:)
Nie do końca się z tym zgadzam akurat. Jak w przypadku Housa albo Suits od razu po pierwszym odcinku wiedziałem, że to seriale które będę uwielbiał, to np. zakochanie się w Dexterze zajęło mi 3 sezony. Wszystko zależy od serialu i liczę, że ten ma jakiś potencjał i jeszcze mnie pozytywnie zaskoczy. Pożyjemy, zobaczymy.