4,3 3,3 tys. ocen
4,3 10 1 3349
6,0 2 krytyków
Agentki
powrót do forum serialu Agentki
ocenił(a) serial na 5
shamar

kolejna próba prowokacji i jeszcze ten wieśniak /\
/ \
/____\
||
||
||

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 5
shamar

tylko "cwiercmozg" taki jak ty potrafi napisac opinie nie popierajac jej na zadnej argumentacji, a tego ucza w przedszkolu, zak mi cie, serio, kazdy dekiel moze napisac "kolejny syf polsatu.... i jeszcze ta wiesniara" i to jest zwykla prowokacja, a nie wyrazenie opinii, poniwewaz ci ktorym sie to spodobalo, beda sie bronic, a wyrazenia opinni wymaga uargumentowania. popatrz na opinie na innych tematach a opadnie ci geba. Żal

ocenił(a) serial na 1
aleq

dziecie neo probuje zablysnac pseudoelokwencją - zal??? zapomniales dopisac PL na koncu (chyba, ze probujesz byc pseudonietypowy wsrod tak typowych, ograniczonych nowosłow)... Skoro nie potrafisz dostrzec agumentów (byly 3) to znaczy ze nie potrafisz czytac ze zrozumieniem. Ponoc to dzisiejszymi czasy nagminne w szkolach... plywaj dalej w tym szambie tandetnych polskich produkcji wielki fanie kiczu...

ocenił(a) serial na 5
shamar

argumenty wysunales na koncu jednak, nie uwazam ze serial jest znakomity, lecz jestem przeciwny postom w stylu "kolejny syf polsatu.... i jeszcze ta wiesniara" jesli ktos jest dzieckiem neo, to ty rozpoczynajac temat tym zalosnym stwierdzeniem

ocenił(a) serial na 1
aleq

"lecz jestem przeciwny postom w stylu "kolejny syf polsatu.... i jeszcze ta wiesniara" " - to sobie badz przeciwny - masz takie prawo, ja jestem przeciwny postom moralizujacym takim jak Twoj, nikt CIe nie slucha , ze musisz tutaj wciskac swoja wykladnie ??? a co mnie to obchodzi...hehe

shamar

zgadzam sie niestety, polska nie potrafi wyprodukować nic sensownego. obejrzałem z nudów jeden odcinek i śmiać mi sie chciało jak rozbrajali bombe ^^''

ocenił(a) serial na 1
rpd0

takze sadze ze ten serial to nieporoumienie
niech go jak najszybciej sciagna bo szkoda tylko czasu antenowego

ocenił(a) serial na 1
shamar

i przypomniec sobie, ze pewne osobniki zarzucaly mi prowokacje a jak widac wiele osob podziela moją krytyczna opinie i co istotne argumentują to dosadnie... pozdro dla ludzi ze smakiem...

shamar

ja tam oglądam ten serial tylko ze względu na M. Lesienia, krego uważam jest tam za mało.

shamar

może i określenie 'syf i wieśniara' to lekka przesada,niemniej jednak- zgadzam się z Tobą... ogółna jakość tego "dzieła"- na poziomie podłogi. Denne dialogi, żenujące żarty...

ocenił(a) serial na 1
KasQua

mozliwe ze zbyt pochopnie dobralem słowa...

shamar

A mi się bardzo podoba i moim zdaniem śmieszne.