4,3 3,3 tys. ocen
4,3 10 1 3349
6,0 2 krytyków
Agentki
powrót do forum serialu Agentki

niezbyt przepadam za tą produkcją, ale chciałam się o coś spytać: czy dzisiaj jest odcinek? bo na polsacie reklamują dwa kiepskich, a o 21:00 jakiś głupi film, zamiast agentek. co się stało?

Phoebe123

Megan, Agentki już się skończyły. Odcinek z Kasią Cichopek był ostatnim tego sezonu.

Phoebe123

może się pomylili,albo reklamowali agentki kiedy indziej!

Pif_Paf

Megan, Agentki już się skończyły. Odcinek z Kasią Cichopek był ostatnim tego sezonu.----> no coś tu nie gra. jeden sezon liczy... 9 odcinków? to mało trochę. no nic. a może wiesz, kiedy następne 9?

może się pomylili,albo reklamowali agentki kiedy indziej!---> też się właśnie zastanawiam... nie jestem stałym widzem polsatu, więc może kiedy indziej puszczają, albo rzeczywiście się pomylili... ale raczej wątpię... nie wiem już!

ocenił(a) serial na 5
Phoebe123

"W 10. odcinku serialu "Agentki" (ostatnim przed zimową przerwą) na drodze Joanny i jej syna stanął tajemniczy mężczyzna - kapitan marynarki Robert Wolski."
Na oficjalnej stronie wszystko jest wyjaśnione. Na kolejne odcinki musimy jeszcze trochę poczekać

Phoebe123

jest 10 odcinków tego sezonu. ten z cichopkową byl dziesiaty. A na stronie oficjalnej w artykule o tym calym robercie wyraznie pisze, ze to koniec tego sezonu.

Igor003

acha, to dzięki:)