niezbyt przepadam za tą produkcją, ale chciałam się o coś spytać: czy dzisiaj jest odcinek? bo na polsacie reklamują dwa kiepskich, a o 21:00 jakiś głupi film, zamiast agentek. co się stało?
Megan, Agentki już się skończyły. Odcinek z Kasią Cichopek był ostatnim tego sezonu.----> no coś tu nie gra. jeden sezon liczy... 9 odcinków? to mało trochę. no nic. a może wiesz, kiedy następne 9?
może się pomylili,albo reklamowali agentki kiedy indziej!---> też się właśnie zastanawiam... nie jestem stałym widzem polsatu, więc może kiedy indziej puszczają, albo rzeczywiście się pomylili... ale raczej wątpię... nie wiem już!
"W 10. odcinku serialu "Agentki" (ostatnim przed zimową przerwą) na drodze Joanny i jej syna stanął tajemniczy mężczyzna - kapitan marynarki Robert Wolski."
Na oficjalnej stronie wszystko jest wyjaśnione. Na kolejne odcinki musimy jeszcze trochę poczekać
jest 10 odcinków tego sezonu. ten z cichopkową byl dziesiaty. A na stronie oficjalnej w artykule o tym calym robercie wyraznie pisze, ze to koniec tego sezonu.